TIOR

Baia cu piatra naturala

Piatra naturală este în tendințe în 2016. Cei care doresc un aspect natural în casa lor apelează pentru amenajarea băii la piatră naturală. Noi vă propunem câteva idei pentru amenajarea băii din locuința vostră.

De ce piatră naturală?

Piatra naturală se potrivește perfect în baie. Este un finisaj foarte relaxant.  Nu multe persoane apelează la aceast material îndrăzneț. Obiectele sanitare pot fi ori îmbrăcate în piatră sau doar din piatră naturală. Aspectul natural al băii oferă o stare de bine. Mai mult, faianța poate fi înlocuită cu piatră decorativă. Cada poate să fie și ea îmbrăcată în piatră pentru a nu lasa masca simplă. Puteți opta și pentru un perete îmbrăcat în piatră naturală.

Aerul nobil pe care il oferă această piatră decorativă nu se compară cu nimic. Indiferent destilul ales pentru amenajarea băii, piatra naturală se integrează perfect. Această piatră se găsește în diferite forme, texturi, nuanțe. Piatra naturală se poate combina perfect cu alte finisaje din încăpere.

Piatra naturală se găsește într-o gamă foarte largă de la piatră de râu la ardezie. Montajul este mai complicat, deoarece formele sunt neregulate. Lucrurile sunt mai simple în cazul plăcilor netede care sunt gata de fixat pe perete.

Cum o folosim?

Piatra naturală se folosește fie în stare brută, fie prelucrată prin fasonare. Mai mult, piatra se mai poate prelucra și prin cioplire manuală sau  mecanică. Un singur perete de piatră în baie naște mai multe sitluri: rustic, exotic, organic, natural.

Cum o combinăm?

Piatra naturală se poate combina cu aproape orice. Împortante sunt nuanțele pe care le alegeți pentru baie. Piatra naturală se potrivește perfect cu pereții albi din baie. Dacă vă place faianța și totuși doriți să o folosiți, piatra naturală se îmbină perfect. Alegeți o faianță într-o culoare apropiată de nuanța pietrei.

Combinația pietrei naturale cu lemnul este spectaculoasă. Astfel, puteți alege dulapuri din lemn și le puteți combina cu piatra naturală care îmbracă pereții și cada, dar și cu blatul ghiuvetei. În cazul lemnului trebuie să fiți atenți ce tip de lemn folosiți. Este nevoie să fie bine tratat, uscat pentru a rezista la umiditatea din baie. Dacă vă hotărâți să apelați la un designer de interior sau la un arhitect aesta știe cum să combine nuanșele și materialele pentru a fi pe gustul tuturor.

Pentru mai multe idei pentru amenajarea băii intrați în secțiunea Amenajări băi.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI