TIOR

Bai inmarmurite

Băile decorate cu marmură pot părea de prost gust, comuniste, nu-i aşa? Totuşi, dacă îţi alegi bine modelul şi culoarea marmurii sau designerul de interioare potrivit pentru tine şi familia ta, ai putea amenaja o baie atât de frumoasă încât să-ţi taie respiraţia.

 

Spaţiu echilibrat pentru igiena personală

 

Marmura poate fi folosită şi ca faianţă, şi ca gresie, aşa că vei putea crea un design uniform al băii. În plus, marmura, chiar şi dacă are câteva inserţii de culoare, are un aspect relaxant şi plăcut şi, pentru că marmura este un material natural, îndeplineşti şi regula cu „ceva natural” în baie.

 

Din punct de vedere igienic, marmura este recomandată pentru că poate fi atât de bine finisată încât să nu aibă toţi porii unei bucăţi de gresie sau de faianţă în care să se strângă anticarieni şi bacterii. 

 

Artă, nu doar amenajări interioare

 

Dacă îţi doreşti un aspect deosebit pentru baia ta, sigurcă îl poţi obţine şi cu diferite modele de faianţă şi de gresie, cu brâuri şi alte detalii pentru finisaje, însă marmura imprimă un anumit aer încăperii unde este folosită. Prin urmare, dacă îţi doreşti un aspect cu totul deosebit pentru baia ta şi dacă bugetul îţi permite (nu trebuie să te sperii, nu este cu mult mai scumpă decât restul finisajelor), ar fi bine să alegi marmura pentru decorarea băii.

 

Pentru un aspect luxos

 

Am discutat şi anterior despre amenajarea locuinţei ca un hotel. Această idee va fi pe placul persoanelor ceva mai pretenţioase, care iubesc ideea unei locuinţe luxoase şi cu detalii pretenţioase.

 

Aşadar, dacă îţi doreşti ca baia ta să arate ca o baie de spa sau ca o baie de hotel, este recomandat să alegi marmura. Desigur, lucrurile nu se vor opri la pereţi cu marmură, ci va trebui să alegi şi rama potrivită pentru oglinda imensă de lângă chiuvetă şi corpurile de iluminat potrivite, dar întotdeauna se începe amenajarea băii cu finisajele, prin urmare... ştii ce ai de făcut! Alege modelul potrivit de marmură, apoi completează decorul cu accesoriile potrivite.

 

Modele variate şi flexibile

 

Nu te-ai fi gândit la marmură ca la un material flexibil, nu-i aşa? Practic, nu este. Flexibilitatea marmurei se rezumă la posibilitatea de a folosi acest material în mai multe scopuri, cum ar fi decorarea pereţilor sau a podelei sau pentru a fabrica vase diferite: chiuvete, căzi, bazele cabinelor de duş etc.

 

Pentru mai multe sugestii pentru amenajarea băii, citeşte articolele de aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI