TIOR

Bai ciudatele

Amenajarea băii poate avea un rezultat banal sau un rezultat uimitor. Totul depinde de ceea ce îţi doreşti şi de câte idei ai. Pentru ca nu ideile să fie problema, îţi vom prezenta câteva opţiuni pentru decoruri personalizate pentru băi, iar tu te vei descurca mai departe cu a alege cea mai potrivită variantă pentru tine, să stabileşti bugetul, să adaptezi diferitele idei resurselor tale etc.

 

Pereţi perforaţi

 

O idee intersantă este crearea pereţilor falşi cu diferite inserţii sau diferite... lipsuri. Iată, de exemplu, prima imagine din galerie. Nu de mult, îţi povesteam despre dormitoarele care includ băi şi unde baia este despărţită de zona de odihnă prin diferite paravane. Aceasta este o sugestie şi o imagine proaspătă. Dacă vrei să ştii mai multe despre sălile de baie amenajate în dormitoare, click aici.

 

Decoraţiuni măreţe

 

Îţi poţi decora baia cu tot felul de decoraţiuni, de la desene murale la mozaicuri, fântâni interioare, sculpturi, tablouri şi accesorii utile în baie, dar cu design deosebit, cum sunt diferite suporturi pentru prosoape, candelabre, oglinzi şi aşa mai departe. Lasă tot ce te înconjoară să te inspire!

 

Culori nebănuite

 

Poţi să cimbini culorile primare oricum îţi doreşti sau poţi încerca să jonglezi numai cu diferite nuanţe ale unei secţiuni din curcubeu. Galeria foto este foarte sugestivă în acest sens: vei vedea şi băi decorate cu o paletă restrânsă de culori, fie numai cu nuanţe neutre, fie cu diferite nuanţe şi tonuri ale aceleiaşi culori (cum este baia decorată cu verde şi galben) sau culori apropiate. Pentru cei mai îndrăzneţi vor exista întotdeauna şi combinaţii nebune de culori – trebuie doar să ştii ce culori îţi plac şi cât de colorată îţi doreşti locuinţa.

 

Suprafeţe.... altfel

 

Ia în considerare şi optarea pentru finisaje de tipuri diferite: suprafaţa să fie la fel în toată camera (cu inserţii sau fără, mată sau lucioasă etc), însă modelele pot diferi. De exemplu, priveşte ultima imagine din galeria foto: acolo vei vedea că pe pereţi există două feluri de faianţă, la fel cum pe podea există două tipuri de gresie.

 

Cu toate că sunt modele diferite, se împacă bine împreună pentru că sunt dominate de aceeaşi culoare caldă şi neutră, dar şi pentru că toate finisajele au suprafaţă simplă, lucioasă.

 

Pentru mai multe recomandări pentru amenajarea băii, click aici

 

Sursa foto: urbanhomez.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI