TIOR

Bai amuzante

Nu vei face pe tine de ras, dar un zambet tot iti vom starni. Dacă eşti o persoană pusă pe şotii, ai putea chiar folosi aceste idei pentru amenajarea băii. Cine zice că baia este un loc serios? Intim? Da. Serios de ce ar trebui să fie?

 

Şi cum poţi face o baie să fie haioasă fără să devină caraghioasă?

 

Dotări exagerate

 

De câtă hârtie igienică este nevoie într-o baie? Răspuns corect: de toată! Trage cu ochiul în galeria pe care ţi-am pregătit-o şi observă peretele acela PLIN de hârtie igienică. Va dura o viaţă întreagă să fie folosită toată, dar este o idee deosebită şi haioasă, cumva. Nu crezi? 

 

În plus, nu vei rămâne niciodată fără hârtie igienică la baie, poţi aşeza diferite chestii mărunte în interiorul ruloului de carton din mijlocul fiecărei role de hârtie şi nici nu vei risca să aşezi vreodată hârtia greşit – altfel, vei avea nevoie de acest articol.

 

Accesorii cu personalitate

 

Ştii povestea marionetei care dorea să fie un băieţel adevărat? Alege un băieţel din lemn care să îţi întindă rola de hârtie... tot timpul – nici el şi nici tu nu vă veţi dori vreodată să fie un băieţel adevărat, dar estetic va avea un efect tare haios. De altfel, dacă eşti puţin într-o ureche, ai putea purta discuţii întregi cu el, având certitudinea că secretele tale sunt în siguranţă.

 

Baie cu vedete

 

Ai putea să îţi vezi de treabă în baie dacă... Einstein s-ar strâmba la tine? Dacă poţi face asta, poţi face şi un concurs de strâmbături cu el: vei câştiga, căci el are numai una şi este deja cunoscută de toată lumea; în plus, probabil că nu va exista niciun juriu.

 

Autocolant sau tapet pentru un decor insolit

 

Poţi alege tapet pentru peretele din spatele vasului de toaletă sau pentru podea – alege un model cu o iluzie optică, aşa încât vasul de toaletă să pară că pluteşte deasupra unui hău, că stă în echilibru deasupra unei galerii unde toţi vizitatorii se uită în sus sau că se află în mijlocul unui peron. Sigur, poate intimida unele persoane, dar dacă pentru tine nu este o problemă, trebuie să recunoşti că este o idee haioasă!

 

Semne cu mesaje de atenţionare

 

Agaţă undeva în baie un semnal de atenţionare: înrămat sau nu, o imitaţie a semnelor de circulaţie (de exemplu, "Sens unic", "Atenţie, alunecări de teren" etc), ataşat unei sculpturi sau nu, verosimil sau nu.

 

Lasă un mesaj... în urmă

 

Eşti dintre persoanele cărora le place să petreacă mult timp pe tron? Citeşti, te joci pe telefon, citeşti etichete în timp ce... bine, ştii tu în timp ce... ce! Dacă este cazul tău, zugrăveşte peretele de lângă vasul de toaletă cu vopsea din aceea specială pentru tabla de scris, apoi, lângă suportul de hârtie igienică, fixează şi un suport pentru cretă. Fiecare vizitator al băii tale va fi tentat să îţi lase un mesaj pe perete – ce poate fi mai intim şi mai haios de atât?

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI