TIOR

Atunci cand baia copiilor devine o poveste

Îți dorești o baie practică pentru cei mici? Vrei un un univers colorat și atractiv? Ideile noastre de ajută să amenajezi baia pentru cei mici așa cum ai visat, fie ea pentru fetițe sau pentru băieți. Amenajarea băii o să ți se pară o joacă.

Animăluțe peste tot

Dacă locuiești înr-o casă spațioasă cu mai multe băi, îi poți amenaja celui mici baie doar pentru el. Țineți cont de cât de spațioasă este încăperea și treceți la treabă.

Cei mici trebuie surprinși mereu cu câte ceva. Mulți dintre ei sunt reticenți când vine vorba de spălatul pe dinți, spălatul pe față sau chiar la băița de seară. Așa că alege animăluțele pentru baia celor mici. Poți lipi direct pe faianță diferite animăluțe și poți forma un decor spectaculos. Alege prosoape cu desene animate, cu animale sau cu persoanje din povești. Accesorizează baia cu o scară colorată pentru a ajunge cei mici la ghiuveta și pentru a se spăla. Pentru a iubi baia, încurajați copii să le pună nume animalelor din baie.

Prințese sau mașini

Cei mici, respectiv fetițe și băieți, adoră prințesele și mașinile. Astfel, poți amenaja baia în funție de dorințele lor. Alege mânere pentru mobilier pe care să poți lipi tot felul de poze. Decorați cada sub forma unui castel sau sub form unei mașinuțe. Același lucru puteți face și cu oglinda, dar și cu chiuveta.

Ce culori alegem

Culorile diferă dacă baia este amenajată pentru o fetiță sau pentru un băiețel. Fetițele preferă preferă culorile calde. Nuanțele de galben, portocaliu, verde sunt foarte plăcute. În schimb, băiețeii preferă tonurile de albastru. Îndiferent de culoare, trebuie să le creezi celor mici un univers vibrant, vesel și potrivit personalității lor. Alege faianța și gresia în funcție de nuanțele alese. Există plăci cu model și puteți alege câteva pentru decor.

Obiecte decorative

Nu uitați să îi dați un plus băii pentru copii. Alegeți pentru cadă o perdea decorativă cu animale sau cu diferite personaje. Alegeți un suport tematic pentru prosoape, dar și jucării pentru baia de seară în cadă. Covorul este și el o piesă importantă în baie. Alegeți unul colorat pentru cei mici.

Pentru mai multe idei pentru amenajarea băii întrați în secțiunea Amenajări băi.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI