TIOR

Alegeti accesoriile potrivite pentru baie

Când vine vorba de amenajarea unei băi, toate lumea se gândește la accesorii. Ele sunt cele care dau un aspect deosebit și strălucitor spațiului. Pentru că accesoriile fac diferența, astăzi vă propunem câteva idei pentru a amenaja baia așa cum vă doriți.

Bateria pentru baie

Bateriile sanitare pentru baie se găsesc în diferite modele și nuanțe. Fie că sunt de inox, fie că sunt din bronz, toate au un design cât mai diferit. Puteți opta pentru o baterie scurtă, sau o baterie lungă, cu robineți, baterie fixată în ghiuvetă sau în perete. Mai puteți opta pentru o baterie simplă sau cu termostat. Piața din România oferă o gamă largă de astfel de baterii pentru baie, atât pentru cadă, cât și pentru ghiuvetă.

Prețuri pentru orice buget

Puteți achiziționa o baterie în funcție de bugetul de care dispuneți. Nu uitați însă de faptul că o baterie mai scumpă, este mai de bună calitate și automat durata de viață este mai lungă. Pentru un preț mai convenabil, achiziționați seturi pentru cadă cu duș și baterie. Pentru că reprezintă un obiect important pentru baie, bateria sanitară trebuie aleasă cu maximă atenție.

Atenție la detalii

Nu multe persoane cunosc detaliile la care trebuie să fie atenți atunci când aleg o baterie sanitară. Calitatea este cea care ne face să alegem o baterie bună. Cu cât este mai grea, cu atât este mai calitativă și rezistă mai mult timp. Materialul din care este confecționată contează pentru că nu se poate zgâria ușor și nu se poate coji. Mai mult decât atât, păstrați garanția primită de la magazinul de unde ați achiziționat bateria sanitară.

Pe de altă parte, bateriile sanitare trebuie îngrijite cu soluțiile potrivite pentru a nu se depune calcar. Aspectul este unul neplăcut și de ceea este bine să evitați apariția calcarului pe bateria sanitară sau pe dușul de la cadă.

Pentru alte idei intrați în secțiunea Amenajări băi.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI