TIOR

Afla cum poti acoperi peretii din baie in nuante gri

În cazul în care o baie colorată nu este tocmai pe gustul tău, îți propunem amenajarea băii în nuanțe de gri. Popularitatea griului încă este recunoscută de către specialiștii în home design care transformă această nuanță într-una caldă și primitoare pentru orice apartament din Brașov, București sau orice alt oraș al țării.

Varietate de nuanțe

Nuanțe diferite de gri, deschise, întunecate, texturate, reușesc să iasă în evidență într-o baie amenajată simplist. Obiectele sanitare sunt acum despărțite vizual de stratificarea de griuri din încăpere. Varietatea nuanțelor asigură diferențe atât cât să evite un aspect final monoton.

Din podea în tavan

O baie surprinde printr-o acoperire integrală cu gresie și faianță. Din podea și până în tavan, placarea pereților aduce un design luxos. Amenajarea băii într-o nuanță neutră asigură durabilitate o dată cu schimbarea tendințelor de home design.

Pereți tapetați

Folosirea unui tapet interesant pe unul dintre pereții băii. Alegerea unei astfel de amenajări interioare necesită fie un material rezistent la apă, fie un sistem de ventilație bine pus la punct. Un design floral pe suprafața unuia dintre pereți va aduce o doză de feminitate băii, păstrând totodată siguranța nuanțele diversificate de gri amintite anterior.

Obiecte unicat

Nu există o regulă în home design în ceea ce privește obiectele sanitare din baie. Cu toate acestea, cel mai adesea întânim căzi și chiuvete de un alb strălucitor. Propunerea designerilor este de a oferi băii o amenajare interioară în care să introducem obiecte unicat din punct de vedere al formei și cromaticii. Corpurile din baie pot avea acum nuanțe multiple de gri care oferă o calitate sculpturală aparte.

Lemn alăturat

Amenajarea băii poate surprinde numeroase asocieri de materiale. Culorile neutre, precum griul, inspiră către o vibrație a stilului contemporan. Încadrarea obiectelor sanitare cu ajutorul lemnului și a vopselei în nuanțe de gri înfrumusețează instant încăperea. Îi oferă un aer primitor și cald. Menține griul drept culoarea vedetă a băii și nu te lipsi de ea ori de câte ori îți dorești să obții o amenajare simplă, dar atrăgătoare deopotrivă.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI