TIOR

Eva Residence - Sura Mica, Sibiu

Suna Email
Ansamblul Eva Residence de pe strada Eliza, Șura Mică, se ocupă de construirea caselor tip duplex în Sibiu.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Ansamblul Eva Residence respectă cele mai înalte standarde de calitate, începând de la prima caramidă până la ultimele finisaje, într-o zonă verde și liniștită, cartierul fiind proiectat să asigure intimitatea necesară. În cadrul complexului există loc de joacă și acces securizat pe bază de barieră.

Locație: Strada Eliza, Șura Mică

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit Prima Casa
  • Credit ipotecar
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Eva Residence este un complex residențial localizat în apropierea localității Șura Mică, la aproximativ 12 km față de centrul Sibiului. Complexul va fi format din 46 imobile cu regim de înălțime P+E iar în acest moment sunt construite, vândute și locuite 24 de vile. 

Mijloace de transport disponibile în apropiere sunt: mașină proprie (acces facil pe autostradă) sau autobuz. Stația de autobuz se află la aproximativ 500 metri distanță iar de aici vin şi pleacă zilnic un număr de 22 autobuze începând de la ora 5:15 pana la ora 23:55.

În Șura Mică există magazine alimentare, brutărie, piață, iar drumul până aici poate fi foarte ușor datorită pistei de biciclete existentă.

 

 

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Casele se predau la cheie, finisate cu materiale de cea mai buna calitate, inclusiv cu baile complet utilate și mobilate. 

HARTA - Strada Eliza, Șura Mică
Locuinte de vanzare in ansamblul rezidential Eva Residence:
Eva Residence

55.125 € (TVA inclus)

Vanzare casa 5 camere Zona: Sura Mica, Sibiu Casa 5 camere Suprafata utila: 120 mp
Contact Eva Residence
Detalii dezvoltator imobiliar Zacaria Group

Zacaria Group a început activitatea în Sibiu în anul 2005, iar în ultimii 10 ani și-a extins treptat investițiile pe întreg teritoriul României.

Citeste mai mult despre Zacaria Group

Eva Residence - Sura Mica, Sibiu

Eva Residence Ansamblul Eva Residence de pe strada Eliza, Șura Mică, se ocupă de construirea caselor tip duplex în Sibiu.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI