TIOR

Magnolia Village - Paulesti, Prahova

Suna Email
Ansamblul Rezidențial Magnolia Village se întinde pe o suprafață de 16 hectare și dispune de 19 blocuri (Parter+3), 43 blocuri (Parter+2) și 54 case individuale
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Ansamblul Rezidențial Magnolia Village se întinde pe o suprafață de 16 hectare și dispune de 19 blocuri (Parter+3), 43 blocuri (Parter+2) și 54 case individuale. Înconjurat de o pădure de stejari protejată, proiectul rezidențial oferă Apartamente și Vile în nordul orașului Ploiești.

Ansamblul Rezidențial Magnolia Village este situat departe de agitația și zarva orașului, dar suficient de aproape de centrul orașului Ploiești și zona comercială a acestuia.

Spațiile generoase, ferestrele luminoase, natura ergonomică a fiecarui detaliu va asigura, fără nicio îndoială, confortul și intimitatea de care aveți nevoie. Locurile special amenajate pentru copii, străzile ample, locurile de parcare și arhitectura modernă fac din Ansamblul Rezidențial "Magnolia Village" locul ideal de a evada din urban.

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit Prima Casa
  • Credit ipotecar
Facilitati ansamblu rezidential:
  • Loc de joaca
  • Parcare
  • Spatii verzi
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Ansamblul Rezidențial Magnolia Village este situat departe de agitația și zarva orașului, dar suficient de aproape de centrul orașului Ploiești și zona comercială a acestuia.

Spațiile generoase, ferestrele luminoase, natura ergonomică a fiecarui detaliu va asigura, fără nicio îndoială, confortul și intimitatea de care aveți nevoie. Locurile special amenajate pentru copii, străzile ample, locurile de parcare si arhitectura modernă fac din Ansamblul Rezidențial "Magnolia Village" locul ideal de a evada din urban.

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Apartamente: 

Infrastructura - fundatii continue din beton armat sub zidurile de rezistantaale parterului.

Supratructura - se prevede o structura din cadre de beton armat (stalpi si rigle b.a) si plansee de asemeni beton armat.

Peretii de inchidere sunt din zidarie de caramida. Acoperisul este de tip terasa necirculabila cu atic din zidarie de caramida. Elementele structurale sunt dispuse în plan într-un sistem capabil sa ofere caracterisatici de rezistenta si rigiditate suficiente si echilibrate.

Vile:

Fundatii - de tip continuu sau izolate cu grinzi din beton armat conform proiectului de executie 

Acoperis - invelitoare din TABLA - TIP LINDAB, culoare rosu caramiziu sau brun roscat. Jgheaburi si burlane.

HARTA - Păulești, județul Prahova
Locuinte de vanzare in ansamblul rezidential Magnolia Village:
Magnolia Village

49.900 € + TVA

Vanzare apartament 2 camere Zona: Paulesti, Prahova Apartament 2 camere Suprafata utila: 62 mp
Magnolia Village

69.900 € + TVA

Vanzare apartament 3 camere Zona: Paulesti, Prahova Apartament 3 camere Suprafata utila: 84 mp
Magnolia Village

89.900 € + TVA

Vanzare casa 4 camere Zona: Paulesti, Prahova Casa 4 camere Suprafata utila: 130 mp
Contact Magnolia Village
Detalii dezvoltator imobiliar Magnolia Village

Ansamblul Rezidențial Magnolia Village este situat departe de agitația și zarva orașului, dar suficient de centrul orașului Ploiești și zona comercială a acestuia.

Citeste mai mult despre Magnolia Village

Magnolia Village - Paulesti, Prahova

Magnolia Village Ansamblul Rezidențial Magnolia Village se întinde pe o suprafață de 16 hectare și dispune de 19 blocuri (Parter+3), 43 blocuri (Parter+2) și 54 case individuale
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI