TIOR

Satul Scandinav - Snagov

Satul Scandinav
Suna Email
Satul Scandinav este cel mai nou proiect rezidenţial premium din România, compus în totalitate din case active, caracterizate prin consum redus de energie. Locuinţele impresionează atât prin eficienţa energetică şi arhitecturală, cât şi prin integrarea armonioasă cu natura. Proiectul propune trei tipuri de case, spaţioase şi luminoase, construite pe loturi de teren cu suprafeţe generoase, aflate în Snagov.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Satul Scandinav este cel mai nou proiect rezidenţial premium din România, compus în totalitate din case active, caracterizate prin consum redus de energie. Locuinţele impresionează atât prin eficienţa energetică şi arhitecturală, cât şi prin integrarea armonioasă cu natura. Proiectul propune trei tipuri de case, spaţioase şi luminoase, construite pe loturi de teren cu suprafeţe generoase, aflate în Snagov.

Satul Scandinav are în acest moment 14 locuinţe finalizate iar în anul 2018 va începe cea de a doua etapa a proiectului, dezvoltarea a încă 50 de case active pe un teren cu o suprafață de 70.000 mp.

Experiența scandinavă în materie de eficiență energetică este un reper pentru întreaga Europa și o dată cu dezvoltarea acestui proiect reconfigurează piața imobiliară de lux din România.

Beneficiind de cele mai noi tehnologii pentru reglarea inteligentă a temperaturii, a umidității, pentru asigurarea ventilației și aportului de aer proaspăt, pentru schimbarea sistematică a aerului din locuință, casele înconjurate de Pădurea Snagov, reprezintă un reper important pe piața imobiliară de lux din România.

Tehnologiile inovatoare sunt îmbinate, de către inginerii suedezi, cu o serie întreagă de detalii de construcție care completează și închid un sistem de eficiență energetică cu costuri 0, dar și cu facilități ce te fac, odată ce ai ajuns acasă, să te simți ca în vacanță.

Încă din faza de proiectare, toate aceste locuințe au fost structurate pentru a reprezenta un etalon al confortului și luxului, dezvoltatorul acestui complex a pus accent pe fiecare detaliu al procesului de construcție, implicând echipe de specialiști suedezi, pentru ca toate etapele de dezvoltare să fie finalizate la cele mai înalte standarde de calitate.

Plecând de la pompele geo-termale, continuând cu sistemele de hidroizolație și termoizolație a fundației, cu structura de beton și cărămida cu eficiență și durabilitate maximă, cu fațadele ventilate - cel mai eficient sistem de termoizolație folosit în România - având acoperiș din țiglă ceramică Creaton, garant 50 de ani, și sistem de tâmplărie Alumil și sticlă Saint Gobean, structura fiecărei case este definită de tehnologie performantă, de detalii ce amplifică confortul, de materiale atent selecționate pentru a asigura durabilitatea și eficiența energetică a fiecărei locuințe.

Toate locuințele din Satul Scandinav au acces la zona comună a complexului formată din piscină încălzită, jacuzzi exterior, saună scandinavă, zonă de barbeque, teren de sport multifuncțional, precum și ieșire la Lacul Snagov. De asemenea complexul beneficiază de personal calificat pentru întreținerea grădinilor, a piscinei și zonelor comunea, pentru curățenie și pază.

Locația a fost aleasă datorită nivelul extrem de scăzut al poluării, precum și datorită pădurii Snagov care completează cu succes un proiect ce dorește să satisfacă orice persoană care dorește ca, de fiecare dată când ajunge acasă să se simtă ca într-un resort.

Fiecare client, împreună cu arhitecții noștri, își poate personaliza casa așa cum își dorește, având la dispozitie o gamă diversificată de finisaje, extrem de atent selecționate.

Locație: Strada Piatra Craiului, Snagov

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit Prima Casa
  • Credit ipotecar
Facilitati ansamblu rezidential:
  • Parcare
  • Paza
  • Piscina
  • Spatii verzi
  • Supraveghere video
  • Teren de sport
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Lacul Snagov

DN 1

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Fundatii beton - C20

Hidroizolatie -Membrana bituminoasa

Termoizolatie fundatie - Polistiren expandat 20 cm

Plansee beton armat - C20

Stalpi beton armat -C20

Zidarie -Porotherm 25 cm

Sistem fatada ventilata - Knauf Aquapanel 12,5

Sistem termoizolatie -Vata bazaltica NaturBoard Venti ECOSE 10 cm

Finisaj exterior - Vopsea structurata alba Baumit

Sarpanta lemn - Clasa A 20x5 cm

Membrana anticondens - Bilka

Termoizolatie - Celuloza pompata 60 cm densitate 30 kg/mc

Invelitoare - Tigla ceramica Creaton

Sistem pluvial - Bilka

Sistem profile glisante -Alumil S-560

Sistem profile  -Alumil M11500 -Smartia

Tamplarii interioare - Swedoor

Sistem incalzire in pardoseala - Uponor Suedia

Tubulatura - Uponor Suedia

Sistem distributie - Uponor Suedia

Sapa - Mecanizata

Hidroizolatie - Mapei

Finisaj Parchet - Tarket triplu stratificat pentru incalzire in pardoseala

Finisaj Placari ceramice - Coem/Fioranese

Plinte ceramice - Coem/Fioranese

Plinte MDF - Tarket

Praguri - Profilitech

Placari sistem gips-carton - Knauf

Vopsea lavabila Colorama Suedia

 

HARTA - Str. Piatra Craiului, Snagov
Locuinte de vanzare in ansamblul rezidential Satul Scandinav:
Satul Scandinav

320.000 € + TVA

Vanzare casa 4 camere Zona: Snagov, Ilfov Casa 4 camere Suprafata utila: 188 mp
Satul Scandinav

350.000 € + TVA

Vanzare casa 5 camere Zona: Snagov, Ilfov Casa 5 camere Suprafata utila: 192 mp
Satul Scandinav

650.000 € + TVA

Vanzare casa 6 camere Zona: Snagov, Ilfov Casa 6 camere Suprafata utila: 188 mp
Contact Satul Scandinav
Detalii dezvoltator imobiliar LINOTOL SUEDIA

Proiectul Satul Scandinav este dezvoltat de una dintre cele mai mari companii suedeze, din sectorul construcțiilor, LINOTOL SUEDIA. 

Citeste mai mult despre LINOTOL SUEDIA

Satul Scandinav - Snagov

Satul Scandinav Satul Scandinav este cel mai nou proiect rezidenţial premium din România, compus în totalitate din case active, caracterizate prin consum redus de energie. Locuinţele impresionează atât prin eficienţa energetică şi arhitecturală, cât şi prin integrarea armonioasă cu natura. Proiectul propune trei tipuri de case, spaţioase şi luminoase, construite pe loturi de teren cu suprafeţe generoase, aflate în Snagov.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI