TIOR

Shine Residence Corbeanca - Corbeanca

Suna Email
Ansamblul rezidențial Shine Residence Corbeanca este dezvoltat pe o suprafață de 18.900 mp de teren, pe Str. Școlii 47-49, Sat Ostratu, Comuna Corbeanca.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

În proiectul Shine Residence Corbeanca sunt prevăzute 60 de locuințe tip duplex care se dezvoltă pe masura contractării și se livrează la cheie. Termenul de execuție este de maxim 6 luni.

Ansamblul beneficiază de perimetru securizat, cu acces controlat, zonă de socializare comună cu spațiu verde, piscină și parcare pentru vizitatori. Dezvoltatorul asigură conectarea la utilități.

În ansamblu Shine Residence Corbeanca sunt disponibile duplexuri cu 3 sau cu 4 camere, cu suprafețe de 92 mp utili, respectiv 98 mp utili, și teren individual de minim 225 mp.

Opțional, la mansardă se poate amenaja un dormitor spațios suplimentar cu baie proprie, prin mărirea suprafeței utile.

Asigurăm sprijin pentru finanțare prin Prima Casă sau alt tip de credit ipotecar. În cazul clienților care achită din surse proprii, plata se face în tranșe pe stadii de construcție.

Locație: Str. Scolii 47 - 49, Sat Ostratu, Comuna Corbeanca, Jud. Ilfov

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit Prima Casa
  • Credit ipotecar
Facilitati ansamblu rezidential:
  • O piscina privata
  • Parcare
  • Paza
  • Spatii verzi
  • Zona de relaxare
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Comuna Corbeanca este locuită de aproximativ 15.000 de persoane, fiind una dintre cele mai dezvoltate suburbii ale Bucureștiului. Cei care aleg o locuință în această zonă pot găsi: creșă, gradiniță,scoală, cabinet medical, supermarketuri și diverse servicii: sala de fitness, salon de înfrumusețare, restaurante etc.

Accesul dinspre București e rapid pe DN1, prin Băneasa sau pe DN1A prin Buftea, Mogoșoaia și Bucureștii Noi.

Transport în comun: maxi taxi și autobuz.

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Structura din Beton C20/25 cu fier beton BST 500 S. Hidroizolație soclu.
Zidărie din cărămidă de 30 cm grosime pentru pereții exteriori; pereții de compartimentare din caramidă de 11,5 cm, ambele tip Porotherm.
Mortar pentru zidărie Adeplast sau similar.
Sarpanta și astereala din lemn ignifugată împotriva incendiului și antiseptizată împotriva cariilor și insectelor cu materiale aprobate de pompieri. Termoizolație pereți exterior cu polistiren expandat 10 cm grosime EPS 80 . Furnizor ADEPLAST agrementat tehnic.
Radiatoare din oțel- Romstal.
Centrală termică Wiesmann.
Instalații termice cu țeavâ din polipropilena cu insertție de fibră compozita PPR pentru instalația termică și apă caldă.
Instalații electrice coloane și distribuție cu conductor FY de 1,5mm pentru circuite iluminat și 2,5mm pt circuite prize, inglobate in tencuiala si protejate cu tub de protectie ignifug. Tencuiala decorativă la fațade granulație 1,5 mm, 2 mm sau 2,5 mm furnizor Adeplast sau similar pe baza de latex cu acril. Tencuieli interioare pe baza de ciment cu mortar Adeplast sau similar.
Pardoseli șape mecanizate elicopterizate.
Plafoane din Rigips de 12,5 mm și rezistente la umiditate în băi și bucătărie pe structura metalică dispusă pe ambele direcții.
Glet aplicat pe tencuiala peste care se aplică un strat de glet de finisaj , amorsă și vopsitorie lavabilă în două straturi.
Hidroizolații la băi, balcoane, terase și podeste intrare cu hidroizolație bicomponentă Sika Top Steal 107 inclusiv banda perimetrală.

In preț sunt, de asemenea, incluse finisajele și obiectele sanitare.

HARTA - Str. Scolii 47 - 49, Sat Ostratu, Comuna Corbeanca, Jud. Ilfov
Locuinte de vanzare in ansamblul rezidential Shine Residence Corbeanca:
Shine Residence Corbeanca

85.000 € (TVA inclus)

Vanzare casa 3 camere Zona: Corbeanca, Ilfov Casa 3 camere Suprafata utila: 92 mp
Shine Residence Corbeanca

90.000 € (TVA inclus)

Vanzare casa 4 camere Zona: Corbeanca, Ilfov Casa 4 camere Suprafata utila: 98 mp
Contact Shine Residence Corbeanca
Detalii dezvoltator imobiliar Real Confort Citeste mai mult despre Real Confort

Shine Residence Corbeanca - Corbeanca

Shine Residence Corbeanca Ansamblul rezidențial Shine Residence Corbeanca este dezvoltat pe o suprafață de 18.900 mp de teren, pe Str. Școlii 47-49, Sat Ostratu, Comuna Corbeanca.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI