TIOR

Mediteranean Residence - Chiajna

Mediteranean Residence
Suna Email
Ansamblul rezidențial Mediteranean Residence se află în zona de Vest a Capitalei, în Chiajna și cuprinde trei faze de dezvoltare.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Ansamblul rezidențial Mediteranean Residence se află în zona de Vest a Capitalei, în Chiajna și cuprinde trei faze de dezvoltare. 

Prima etapă a Mediteranean Residence constă în construirea a 4 unități individuale de case, fiecare dintre ele dispunând de un lot în suprafață de 250 mp și de o suprafață utilă locuibilă de 120 mp, dispusă printr-un regim de înălțime de P+1+Pod (podul asigurând o suprafață suplimentară de depozitare de aproximativ 50 mp) având la dispoziție 2 locuri de parcare. 

A doua etapă a proiectului nostru constă în construirea unui bloc de locuințe cu regim de înălțime S+P+4E, compus din 14 apartamente (doar 3 apartamente pe nivel) și păstrând nivelul de calitate pus în opera în cadrul primului proiect. Astfel, vă propunem apartamente cu 2 camere avand suprafata de 73 mp si garsoniere in suprafata de 42,3 mp. Fiecare locuință dispune de încălzire în pardoseală, nivel de calitate top precum și de 1 loc de parcare în proprietate cu contract de vânzare cumpărare.

Parterul a fost deja vândut, subsolul a fost deja inchiriat (va funcționa un supermarket cu program non-stop) iar pentru apartamentele și garsonierele libere prețul de vânzare este de 850 euro/mp.

A treia etapă a dezvoltării ansamblului rezidențial Mediteranean Residence presupune construirea a 4 case în duplex, în cadrul aceleași locații, dispuse pe P+1+M, 120 mp utili, 5 camere, 3 băi, bucătărie și 1 dressing, la prețul promoțional de 80.000 euro, cu finalizare în luna August a anului 2017.

Locație: Strada Sergent Ilie Petre, nr. 6D si 6E, Chiajna.

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit Prima Casa
  • Credit ipotecar
Facilitati ansamblu rezidential:
  • Parcare
  • Spatii verzi
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Ansamblul Mediteranean Residence este situat în partea de vest a Bucureștiului, într-o zonă rezidențială în plină dezvoltare, la 3 minute de Militari Residence (acolo unde regăsim multiple facilități, printre care: minimarket-uri non-stop, piscine, centru SPA, centru Wellness, Gradina Japoneza, Restaurante, Gradinita Kids Club, etc.) și la 4 minute de centrul comercial Miliari (Auchan, Dechatlon, Domo, Bebe Militari, iar în curând World Class Health Academy își va deschide aici porțile).

Principalele mijloace de transport în comun: liniile de autobuz 138 si 178, ce oferă și un acces rapid la stația de metrou Păcii.

 

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Toate apartamentele dispun de: încălzire în pardoseală, gresie, faianță, parchet, uși la alegere, vopsea lavabilă de culoare albă, ușă metalică la intrare, închideri cu tâmplărie PVC marca VEKA, feronerie Rotto și geam TRIPAN, baie mobilată și utilată, interfon, baiere de acces, loc de parcare dezmembrat și inclus în prețul apartamentului cu contract de vânzare cumpărare. 

Case:

– Stâlpi și diafragme din beton armat, fierul fiind achiționat de la Combinatul de Oțeluri Speciale Târgoviște;

– Cărămidă Porotherm Portanta PTH Robust 25cm;

– Termo-izolație polistiren expandat 10cm;

– Placarea fațadei parterului cu piatră;

– Învelitoare din țiglă;

– Tâmplărie 7 camere cu geam Tripan VEKA și feronerie Roto;

– Sapă mecanizată;

– Tencuială mecanizată.

– Piatra naturală din India pe toată fațada parterului.

HARTA - Strada Sergent Ilie Petre, nr. 6D si 6E, Chiajna
Locuinte de vanzare in ansamblul rezidential Mediteranean Residence:
Mediteranean Residence

35.955 € (TVA inclus)

Vanzare garsoniera Zona: Chiajna, Ilfov Garsoniera Suprafata utila: 42 mp
Mediteranean Residence

62.050 € (TVA inclus)

Vanzare apartament 2 camere Zona: Chiajna, Ilfov Apartament 2 camere Suprafata utila: 73 mp
Contact Mediteranean Residence

Mediteranean Residence - Chiajna

Mediteranean Residence Ansamblul rezidențial Mediteranean Residence se află în zona de Vest a Capitalei, în Chiajna și cuprinde trei faze de dezvoltare.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI