TIOR

Cartierul Tamisa - 1 Decembrie

Suna Email
Cartierul Tamisa face parte din proiectul rezidențial Green City, din partea de sud a orașului București (comuna 1 Decembrie, județul Ilfov). Cartierul Tamisa a devenit proprietatea unui investitor din Belgia.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Cartierul Tamisa face parte din proiectul rezidențial Green City, din partea de sud a orașului București (comuna 1 Decembrie, județul Ilfov). Cartierul Tamisa a devenit proprietatea unui investitor din Belgia, care l-a preluat din proiectul Green City.

Ansamblul rezidențial Green City se află pe teritoriul unui fost domeniu regal și se întinde pe o suprafață de 120 de hectare, din care suprafața verde și parcurile reprezintă 24 de hectare. Proiectul Green City beneficiază de străzi largi, asfaltate, trotuare, locuri de joacă și locuri de parcare. Complexul are deja sute de locatari, care se pot bucura de o mulțime de facilități, precum supermarket Mega Image, grădiniță de stat cu program prelungit, sală de fitness, restaurant, cafenea, locuri de joacă, locuri de parcare și multe altele.

Accesul în ansamblu se face pe un bulevard de 2 benzi/sens direct din DN5, iar de-a lungul acestui bulevard este localizat Cartierul Tamisa, unde se poate ajunge atât cu mijloace de transport în comun RATB (autobuzul 471), cât și cu linii express de Maxi Taxi.

Casele din cartierul Tamisa, din ansamblul rezidențial Green City, sunt structurate în felul următor:

- Parter, cu o suprafață utilă de 60 mp (care cuprinde o bucătărie, loc de luat masa, sufragerie cu ieșire în terasa acoperită din grădină, spațiu depozitare și toaleta de serviciu pentru musafiri)

- Etaj, cu o suprafață utilă de 60 mp (care cuprinde un dormitor matrimonial cu baie proprie și 2 dormitoare, plus o baie pe hol, pentru copii sau musafiri); etajul se poate compartimenta la cerere și în varianta de 2 dormitoare, cu băi proprii

- Mansarda, cu o suprafață utilă de 60 mp, unde se poate crea un spațiu de zi, spațiu de joacă sau zonă de vizionare filme, plus un dormitor cu baie proprie; de asemenea, se poate opta pentru amenajarea a 2 dormitoare și a unei băi sau pentru amenajarea unui open space

Fiecare casă din cartierul Tamisa dispune de o curte proprie, cu o suprafață cuprinsă între 200 și 320 mp. Terenul liber din fața și din jurul locuințelor poate fi amenajat în funcție de preferințe (ca și grădină, loc de joacă, terasă etc...).

Locație: DN5, comuna 1 Decembrie, județul Ilfov

Modalitati de plata:
 • Credit imobiliar
 • Credit Prima Casa
 • Credit ipotecar
Facilitati ansamblu rezidential:
 • Cafenea
 • Gradinita
 • Parc
 • Paza 24/24
 • Restaurant
 • Sala de fitness
 • Spalatorie auto
 • Supermarket
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Club echitație

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Casele sunt construite pe structura clasică de cadre și grinzi de beton, pereți exteriori din cărămidă, izolați cu polistiren la exterior și vată la interior.

HARTA - DN5, comuna 1 Decembrie, județul Ilfov
Locuinte de vanzare in ansamblul rezidential Cartierul Tamisa:
Cartierul Tamisa

85.000 € (TVA inclus)

75.000 € (TVA inclus)

Vanzare casa 5 camere Zona: 1 Decembrie, Ilfov Casa 5 camere Suprafata utila: 180 mp

Cartierul Tamisa - 1 Decembrie

Cartierul Tamisa Cartierul Tamisa face parte din proiectul rezidențial Green City, din partea de sud a orașului București (comuna 1 Decembrie, județul Ilfov). Cartierul Tamisa a devenit proprietatea unui investitor din Belgia.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI