TIOR
 

Onix Blue Mamaia Nord - Mamaia, Constanta

Suna Email
Onix Blue este alcătuit din 5 blocuri structurate în unități de locuire, și anume garsoniere și apartamente cu 2 camere, totalizând 480 de unități. Regimul de înălțime este P+7, amplasate astfel încât toate apartamentele oferă o priveliște superbă către mare.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Conceptul inovativ pe care se bazează complezul ONIX Blue Mamaia Nord, nu doar că aduce un plus de valoare pieței imobiliare din această zona superbă, dar ofera soluții moderne și accesibile acolo unde acestea nu există.

Apartamentele din cadrul complexului respectă cele mai noi tendințe în ceea ce privește modul de locuire, împărțirea spațiului și maximizarea luminiii naturale în interiorul locuinței. Planul infrastructurii cuprinde spații generoase de parcare pentru clienții care prefera să se deplaseze cu mașina proprie.

Aleiile pietonale, spațiile verzi, dar în special poziționarea lângă plajă sunt elemente esențiale pentru orice loc pe care îl putem numii "locuința de vis". Doar in Onix Blue Mamaia Nord, găsim un stil de viață ce pune în valoare legatura dintre interior: o locuință în mijlocul naturii, pe malul mării, luminoasă, caldă și intimă în care te simți acasă, și exterior, prin apropierea față de mare, priveliștea, beneficiile asupra sănătății, oprtunitățile de relaxare și distracție în apropiere.

Complexul Onix Blue Mamaia Nord este amplasat la intersecția dintre bulevardul Mamaia Nord (DC 86) și strada Hanului. Accesul se face cu ușurință dinspre Medgidia, pe E87, ajungându-se rapid de pe A2, spre exemplu. De asemenea, distanța mică față de mare face ca accesul la plajă să fie extrem de rapid. Există de asemenea și microbuze cu care puteți ajunge în stațiunile din sudul litoralului.

Mijloace transport: RATC, Maxi-taxi.

Locație: Bulevardul Mamaia Nord, Str. D25, jud. Constanța

Facilitati ansamblu rezidential:
  • ATM
  • Banca
  • Bancomat
  • Beauty Salon
  • Cafenea
  • Minimarket
  • Spalatorie auto
  • Spatii comerciale
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Banca, Supermarket, Farmacii, Bancomat, Minimarket, Beauty Salon, Policlinica, Clinica, Cabinete Stomatologice, Centre Comerciale, Restaurante, Cluburi.

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Cadre beton + compartimentari caramida porotherm.

Onix Blue Mamaia Nord - Mamaia, Constanta

Onix Blue Mamaia Nord Onix Blue este alcătuit din 5 blocuri structurate în unități de locuire, și anume garsoniere și apartamente cu 2 camere, totalizând 480 de unități. Regimul de înălțime este P+7, amplasate astfel încât toate apartamentele oferă o priveliște superbă către mare.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI