TIOR

Scala Center - Cluj Napoca, Cluj

Suna Email
Situat in inima orasului Cluj-Napoca, dar ferit de zgomotul si poluarea urbana, complexul office / rezidential Scala Center este mai mult decat o cladire de birouri sau apartamente: este un mod de viata in care toate visurile tale se implinesc.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Situat in inima orasului Cluj-Napoca, dar ferit de zgomotul si poluarea urbana, complexul office / rezidential Scala Center este mai mult decat o cladire de birouri sau apartamente: este un mod de viata in care toate visurile tale se implinesc.

De aceea am ales o locație de excepție, pentru ca toți clienții noștri business sau rezidențiali să se bucure de aceleași privilegii.

Situat în inima orașului Cluj-Napoca, pe strada Someșului nr. 34-36 (pe locația fostei fabrici Napochim), Scala Center oferă:

- un grad de mobilitate foarte ridicat, datorat distanței mici față de centrul orașului și cele mai importante sedii de firme, bănci, piețe, restaurante, școli și mijloace de transport;
- cheltuieli de întreținere semnificativ reduse datorită înaltei eficiențe energetice a complexului;
- un design contemporan asigurat de arhitecți de renume;
un mediu de muncă și viață inovativ, la cele mai înalte standarde occidentale.

Departe de aglomerație, Scala Center poate fi micul tău colț de paradis urban în care mediul de afaceri și cel rezidențial se completează reciproc, companii și angajați deopotrivă derulându-și activitățile și viața de zi cu zi în condiții de lux.

Punând la dispoziția clienților săi atât o aripă dedicată sectorului de afaceri cât și un vast complex rezidențial, Scala Center vine pe piața imobiliară locală cu o ofertă de nerefuzat: produse la superlativ pentru toți cei care își doresc condiții de muncă și viață ireproșabile.

Modalități de plată:

- Avans minim de 30% și credit bancar (în limita disponibilității)
- Plata eșalonată pe măsura dezvoltării proiectului: 30% avans, 30% la finalizarea structurii, 30% la predare, 10% la CF (se acordă o reducere de 3%)
- Avans minim 60%, 30% la predare, 10% la CF (se acordă o reducere de 5%)
- Avans minim de 30% și rate la dezvoltator pe maxim 7 ani, începand de la finalizarea construcției (în limita disponibilității)

Proiectul Scala Center dispunde de 186 de apartamente cu 2 și 3 camere cu suprafețe între 53 – 80 mp, fiecare fiind dotat cu balcon sau terasă.

Apartamentele se predau semifinisate, cu șapă, un rând de glet, ușă metalică la intrare, ferestre termopan cu 6 camere, instalații trase la poziție, centrală termică și calorifere cu cap termostatat incluse, balcoane/terase complet finisate, cu gresie și balustrade din sticlă securizată.

Spațiile comune și exterioarele se predau complet finisate, cu materiale de înaltă calitate, într-o notă arhitecturală de excepție. Apartamentele sunt repartizate pe 2 scari, dotate fiecare cu câte 2 lifturi ultraperformante, de 8 persoane. Există spații de depozitare (boxe) la subsol.

Locație: Strada Someșului nr. 34-36, Cluj - Napoca

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit Prima Casa
  • Credit ipotecar
Facilitati ansamblu rezidential:
  • Loc de joaca
  • Parcare
  • Paza
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Scala Center se află chiar în inima orașului Cluj – Napoca!

- 850 de metri distanță de Cinema Florin Piersic
- 1200 de metri distanță de Teatrul Național
- 1300 de metri distanță de Piața Muzeului

Acces facil cu toate mijloacele de transport local – complexul se află în proximitatea Pieței Mihai Viteazul și a Catedralei.

În apropiere se află Carrefour și Kaufland, unele dintre cele mai populare supermarket-uri din oraș.

Aflat în zona centrală a orașului, complexul facilitează accesul rapid și sigur la cele mai importante obiective turistice, culturale și de divertisment ale orașului.

Zona pietonală este atractivă pentru locuitorii de toate vârstele, căci cele mai interesante cafenele, restaurante sau cluburi se află aici, pe lângă magazine, librării, centre medicale, parcuri, instituții și unități de învățământ – toate putând fi accesate pe jos, cu mijloacele de transport în comun sau cu mașina în câteva minute.

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Fundatia – beton armat, tip radier care confera stabilitate sporita constructiei pe termen lung
Structura - cu stalpi, ziduri si placi de beton armat, realizata conform normelor si standardelor europene. Plansele de tip dala, fara grinzi aparente

ACOPERIS

Acoperis terasa, membrane termosudabile cu bitum polimer/elastomer in dublu strat, acoperite cu ardezie

IZOLATIE

Pereti exteriori – Placare cu polistiren expandat/extrudat cu o grosime de 15 cm care asigura o izolare termica sporita, depasind cerintele normelor in vigoare

Invelitoare si terase - Izolatie termica realizata din placi de polistiren 25 de cm grosime, depasind cerintele normelor in vigoare

Pereti interiori - Izolatie fonica intre apartamente realizata prin pereti cu o grosime de 25 de cm din caramida/BCA respectand normele privind izolarea fonica si termica

HARTA - Strada Someșului nr. 34-36, Cluj - Napoca
Locuinte de vanzare in ansamblul rezidential Scala Center:
Scala Center

84.512 € + TVA

Vanzare apartament 2 camere Zona: Cluj Napoca, Cluj Apartament 2 camere Suprafata utila: 65 mp
Scala Center

95.849 € + TVA

Vanzare apartament 3 camere Zona: Cluj Napoca, Cluj Apartament 3 camere Suprafata utila: 73 mp
Scala Center

97.214 € + TVA

Vanzare apartament 3 camere Zona: Cluj Napoca, Cluj Apartament 3 camere Suprafata utila: 74 mp
Contact Scala Center
Detalii dezvoltator imobiliar Scala Center

Situat în inima orașului Cluj-Napoca, dar ferit de zgomotul și poluarea urbana, complexul office / rezidențial Scala Center este mai mult decât o clădire de birouri sau apartamente: este un mod de viață în care toate visurile tale se împlinesc.

Citeste mai mult despre Scala Center

Scala Center - Cluj Napoca, Cluj

Scala Center Situat in inima orasului Cluj-Napoca, dar ferit de zgomotul si poluarea urbana, complexul office / rezidential Scala Center este mai mult decat o cladire de birouri sau apartamente: este un mod de viata in care toate visurile tale se implinesc.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI