TIOR

Global City Residence - Muncii, Bucuresti

Suna Email
Ansamblul rezidențial Global City Residence este în construcție în apropiere de stația de metrou Piața Muncii, din Sectorul 3 al Bucureștiului și va cuprinde apartamente de 2 și 3 camere.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Ansamblul rezidențial Global City Residence este situat în apropiere de stația de metrou Piața Muncii, din Sectorul 3 al Bucureștiului. Zona în care se află complexul rezidentițial este una excelentă, datorită proximității de 3 artere importante ale orașului: Bulevardul Basarabia, Bulevardul Decebal și Șoseaua Mihai Bravu.

Ansamblul rezidențial Global City Residence, din zona Piața Muncii, este alcătuit din 152 locuințe de 2, 3 și 4 camere. Apartamentele beneficiază de spații vitrate și au terase cuprinse între 5 mp și 15 mp. De asemenea, sunt disponibile si 160 locuri de parcare. Suprafețele construite sunt de 55 mp la 2 camere, 90 mp, respectiv 110 mp la 3 camere și 150 mp la 4 camere.

Investiţia se desfăşoară pe un teren de 2.834 mp, cu o suprafaţă construită desfăşurată de 16.000 mp, iar proiectul este format din imobile cu 2 scări. Regimul de înălțime al blocurilor este S + P +8 E. Scările sunt identice şi se execută în oglindă, deservite de câte 2 lifturi pe fiecare scară, cu zona de subsol prevăzută cu parcări. Rampa de acces la locurile de parcare este prevăzută cu degivrare. Parterul  va avea  destinaţie comercială,iar etajele vor avea apartamente de 2, 3 şi 4 camere.

Clădirile sunt realizate pe cadre din beton şi cărămidă porotherm pe fundaţii continue tip radier, fiind concepute să asigure un grad ridicat de rezistenţă, confort şi funcţionalitate. Totul a fost proiectat în conformitate cu noile normative cu privire la siguranţa construcţiilor, având ca principală bază prescripţiile de proiectare seismică existente în România.

MODALITATI DE PLATĂ:
- Credit prima casa – avans 5%
- Credit ipotecar – avans 2o%
- Plata integrală

Rezervare 2000 Euro
Rezervarea cât și încheierea contractului de rezervare/promisiune sau contractul de vânzare-cumpărare se fac DIRECT CU DEZVOLTATORUL PROIECTULUI la notariat fără intermediari, agenți sau comisioane.

LOC PARCARE: La parter – parcare – acces, circulatii orizontale si verticale, spatii tehnice.

TERMEN DE FINALIZARE : IULIE 2017 (Perioada de grație 90 de zile).

Locație: Strada Intrarea Sectorului, Nr. 20, Sector 3, București

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit Prima Casa
  • Credit ipotecar
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Registrul Comerțului

Spitalul de copii Victor Gomoiu

Parcul Național

Parcul Voinicelul

Patinoarul Flamaropol

Școli generale

Grădinițe

Licee

Săli de fitness

Centre comerciale

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Sistem constructiv:

- infrastructura - cutie rigidă alcătuită din fundaţii continue tip radier şi planşeu beton armat peste subsol de 20-15 cm grosime; întreaga structură a fost proiectată în conformitate cu noile normative în vigoare cu privire la siguranţa construcţiilor, având ca principală bază prescripţiile de proiectare seismică existente în România, fiind rezistente la cutremure de 8,5 pe scara Richter.

- suprastructura - diafragme şi stâlpi de beton armat dispuse pe ambele direcţii, sistem cadru, amplasate pe contur, în zona scărilor şi în zona casei lifturilor; elemente orizontale, planşee şi grinzi, plăci continue de 13-15 cm grosime din beton armat monolit, peste care se va aplica un strat de 3 cm grosime de polistiren extrudat. 

- închiderile exterioare sunt realizate din zidărie cu termoizolaţie de polistiren, ferestele şi uşile realizate cu rame de PVC, şi geam termoizolant; relaţia dintre niveluri se va realiza printr-o scară cu rampe drepte din beton armat şi câte 2 lifturi cu acces din subsol pentru fiecare scară.

- compartimentările exterioare şi interioare sunt realizate din cărămidă de tip Porotherm, cu termoizolaţie de polistiren de 10 cm, rezultând un perete de cu grosimi de 45 cm pe exterior, 30 cm între apartamente şi 15 cm în interiorul acestora, garantându-se un confort maxim.

- acoperişul este de tip ,,terasă circulabilă’’, izolată cu spumă poliuretanică, de 10 cm, peste care se toarnă un strat de beton armat B 400, elicopterizat, peste care se dă cu 2 straturi poliurese cu rol de protective hidro, ce prezintă o garanţie de 20 de ani.

- subsol cu destinaţia parcaj, adăpost apărare civilă, grup electrogen, bazin rezervă incendiu, transformator electric, staţie pompare, tablou electic, noduri circulaţie, spaţii tehnice, la parter –parcare - accese, circulaţii orizontale şi verticale, spaţii tehnice; rampa de acces la locurile de parcare este prevăzută cu degivrare. 

Finisaje, dotări și utilități:

- finisajele interioare sunt la alegerea cumpărătorului

- apartamentele vor fi predate la cheie şi vor dispune de tripane cu 6 camere, 3 sticle, dublă garnitură, sistem dual protect

- gresie, faianţă, parchet

- uși de exterior marca Maco

- uși interioare celulare, la alegere din mai multe modele

- pereţii interiori sunt acoperiţi cu tencuieli mecanizate Baumit, peste care se va aplica glet şi vopsitorii lavabile

- tencuiala faţadelor va fi realizată în sistem Baumit, termoizolaţie polistiren, plasă fibră sticlă, tencuială decorativă; balcoanele vor avea balustrade realizate din profile metalice 

- instalaţiile electrice vor fi executate din cupru, instalaţiile sanitare din PPR, realizarea instalaţiilor de încălzire sunt realizate din pex rezistent la peste 6 atmosfere, ţeava fiind realizată multistrat cu barieră de oxigen

- balcoanele şi terasele sunt prevăzute cu scurgeri direct în canalizare

- aparatele de aer condiţionat sunt prevăzute a fi instalate cu scurgerea condensului direct în canalizare

- fiecare apartament este contorizat separat pentru utilităţi: curent electric, apă, gaze (centrală termică proprie cu contor de gaze montat în exterior).

HARTA - Strada Intrarea Sectorului, Nr. 20, Sector 3, București
Locuinte de vanzare in ansamblul rezidential Global City Residence:
Global City Residence

66.200 € + TVA

Vanzare apartament 2 camere Zona: Muncii, Bucuresti Apartament 2 camere Suprafata utila: 41 mp
Global City Residence

102.000 € + TVA

Vanzare apartament 3 camere Zona: Muncii, Bucuresti Apartament 3 camere Suprafata utila: 71 mp
Global City Residence

102.500 € + TVA

Vanzare apartament 3 camere Zona: Muncii, Bucuresti Apartament 3 camere Suprafata utila: 67 mp
Global City Residence

126.000 € + TVA

Vanzare apartament 3 camere Zona: Muncii, Bucuresti Apartament 3 camere Suprafata utila: 81 mp
Global City Residence

165.000 € + TVA

Vanzare apartament 4 camere Zona: Muncii, Bucuresti Apartament 4 camere Suprafata utila: 109 mp
Contact Global City Residence

Global City Residence - Muncii, Bucuresti

Global City Residence Ansamblul rezidențial Global City Residence este în construcție în apropiere de stația de metrou Piața Muncii, din Sectorul 3 al Bucureștiului și va cuprinde apartamente de 2 și 3 camere.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI