TIOR

Cotroceni Politehnica Residence - Militari, Bucuresti

Suna Email
Ansambul Cotroceni Politehnica Residence se află pe B-dul Iuliu Maniu nr. 6E, zona Militerari-Lujerului. Complexul se află aproape de gura de metrou Politehnica.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Ansamblul Cotroceni Politehnica Residence beneficiază de o poziție privilegiată, lângă Campusul Universitar Politehnica, lânga stația de metrou Politehnica. Aceasta este aproape de Mall Afi Cotroceni și de grădina Botanică.

Ansamblul are acces la una din principalele căi de circulație ale Municipiului. Mai mult, se află aproape și de stațiile autobuzelor 136, 336, 61, 62, 236.

Cotroceni-Politehnica Residence este avantajat de numeroasele mijloace de transport în comun și de distanțele mici față de centrele comerciale mari ale orașului, școli, gradinițe, spitale, clinici și parcuri.

Locație: B-dul Iuliu Maniu nr. 6E

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit Prima Casa
  • Credit ipotecar
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

-Parcul Politehnica

-Metrou Politehnica

-Mall Afi

-Grădina Botanică

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Sistemul constructiv al locuințelor din cadrul ansamblului Cotroceni-Politehnica Residence dispun de podele-șapă, pereți-gled de lucru, centrlă termică proprie și contorizări individuală. Acestea dispun de izolație termică la exterior, gaz, canal, fosă.

Detalii dezvoltator imobiliar Smart House Concept SRL

Dezvoltatorul imobiliar Smart House Concept SRL are o indelungată experiență în spate. Aceasta se ocupă de construirea de ansambluri rezidențiale în București.

Citeste mai mult despre Smart House Concept SRL

Cotroceni Politehnica Residence - Militari, Bucuresti

Cotroceni Politehnica Residence Ansambul Cotroceni Politehnica Residence se află pe B-dul Iuliu Maniu nr. 6E, zona Militerari-Lujerului. Complexul se află aproape de gura de metrou Politehnica.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI