TIOR

High Residence - Herastrau, Bucuresti

Suna Email
Ansamblul rezidențial High Residence este situat în zona Herăstrău – Șoseaua Nordului și este un proiect imobiliar avangardist, care se distinge prin deosebită atenție acordată detaliilor ce definesc un ansamblu rezidențial exclusivist.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Ansamblul rezidențial High Residence se află în Nordul Bucureștiului, în zona Herăstrău - Șoseaua Nordului. Proiectul este structurat 2S+P+4+5R și oferă 36 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere și 55 de locuri de parcare situate în garajul subteran, pe 2 niveluri, al imobilului.

În acest moment, ansamblul este vândut în proporție de 85%, fiind disponibile ultimele apartamente, exclusiv cu 4 camere.

 High Residence este un proiect unic, spațios, elegant. Localizarea sa este ideală, într-o zonă rezidențială de top a Bucureștiului, ce oferă rezidenților săi ce este mai bun: cel mai mare parc al orașului, restaurantele cele mai apreciate, saloanele de înfrumusețare și spa cele mai căutate, centrele de sport cele mai solicitate. Cele mai bine cotate școli sunt în zona de Nord, la câteva minute de mers cu mașina de ansamblu și de asemenea cea mai mare zonă de shopping din București: Băneasa Shopping City.

 Accesul în imobil se face printr-o zonă de recepție elegantă. 2 lifturi Schindler, cu capacitate de 6 persoane, fac legătura între cele 2 niveluri de garaj subteran, parter și etajele superioare. Accesul către cele 6 apartamente, situate pe fiecare nivel, se face prin spații comune amenajate cu stil.

 Spațiul verde din fața imobilului beneficiază de iluminat ambiental. Blocul este dotat cu rampă lină, utilă deopotrivă pentru accesul persoanelor cu dizabilități sau cu căruciorul de copii. 

Locație: Șoseaua Nordului, Nr. 94X, Sector 1, București

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit ipotecar
Facilitati ansamblu rezidential:
  • Administrare imobil
  • Personal de recepție
  • Rampă pentru accesul persoanelor cu dizabilități
  • Spatii verzi
  • Supraveghere video
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

-Restaurante

-Saloane de înfrumusețare

-Spa

-Centre de sport

-Școli

-Băneasa Shopping City

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Sistem constructiv:

Imobilul are o structură de beton cu placă dală de 25 cm grosime, neexistând grinzi și stâlpi în apartamente. Înălțimea utilă în apartamente, din parchet până la plafonul de gips carton este de 280 cm. 

Închiderea și compartimentarea spațiului interior este realizată cu cărămidă porotherm cu nut și feder, cu dublu strat de spumă, ce are punte termică foarte mică. Pereții interiori sunt dublu placați, având 4 plăci din gips-carton, dintre care 2 plăci sunt din Rigips Fonic. În plus, este realizată izolația termică și fonică a pereților cu vată minerală Isover – Akusto. 

Termoizolația exterioară este realizată cu rocă bazaltică Rockwool, un produs natural care, împreună cu ferestrele din lemn, lasă pereții să respire și creează o atmosferă mai plăcută și sănătoasă în apartamente. Imobilul dispune de fațadă ventilată cu ceramică Saloni .

Apartamentele sunt prevăzute cu terase late de 2 metri, placate cu pardoseală flotantă din ceramică antiderapantă și rezistentă la îngheț în terase, marca Saloni, și având balustradă din sticlă securizată.

 Sisteme de instalații: 

Apartamentele sunt dotate cu încălzire prin pardoseală, furnizor Rehau. Toate țevile sunt fonoizolate – furnizor Rehau.

Țevile de scurgere a apei pluviale sunt degivrate (nu îngheață).

Panouri solare vidate amplasate pe terasa de la ultimul etaj asigură apa caldă menajeră în clădire. Astfel, aproximativ 5 luni pe an, nu se plătește apa caldă menajeră.

Sistemul de coloane de ventilație pentru băile ce nu au aerisire naturală este „din 2 în 2”, pentru eliminarea completă a zgomotelor neplăcute.

Prizele și întrerupătoarele din apartamente sunt marca Legrand. Corpurile de iluminat din spațiile comune (exterior, recepție, casa scării, subsoluri) sunt Led, având consum electric foarte mic și durată de funcționare foarte mare.

Imobilul este prevăzut cu Videointerfon, marca Farfisa. Pentru siguranță sporită, ansamblul dispune de un sistem de supraveghere cu camere video.

Contorizarea este separată pentru toate utilitățile.

Finisaje și dotări: 

Tâmplăria exterioară este din lemn triplustratificat, esență Meranti, importată din Indonezia. Podeaua apartamentelor este placată cu parchet triplu stratificat în strip, tip dușumea.

Obiectele sanitare sunt marca Azzurra-Italia iar bateriile sunt marca Kludi. Rezervoarele de toaletă sunt îngropate în perete. Băile sunt dotate cu duș italian, cu perete din sticlă și rigolă de scurgere – Tece.

Toate apartamentele sunt dotate cu sistem de aer condiționat, centralizat per apartament, cu grile și o singură unitate exterioară, marca Mitsubishi.

HARTA - Șoseaua Nordului, Nr. 94X, Sector 1, București
Locuinte de vanzare in ansamblul rezidential High Residence:
High Residence

Proprietate vanduta

Vanzare apartament 3 camere Zona: Herastrau, Bucuresti Apartament 3 camere Suprafata utila: 109 mp
High Residence

Proprietate vanduta

Vanzare apartament 4 camere Zona: Herastrau, Bucuresti Apartament 4 camere Suprafata utila: 150 mp
High Residence

Proprietate vanduta

Vanzare apartament 4 camere Zona: Herastrau, Bucuresti Apartament 4 camere Suprafata utila: 180 mp
Detalii dezvoltator imobiliar SC ENGAGE INVESTMENTS SRL

SC ENGAGE INVESTMENTS SRL este dezvoltatorul imobiliar al ansamblului rezidențial High Residence, din București, Sectorul 1.

Citeste mai mult despre SC ENGAGE INVESTMENTS SRL

High Residence - Herastrau, Bucuresti

High Residence Ansamblul rezidențial High Residence este situat în zona Herăstrău – Șoseaua Nordului și este un proiect imobiliar avangardist, care se distinge prin deosebită atenție acordată detaliilor ce definesc un ansamblu rezidențial exclusivist.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI