TIOR
 

Dristor Park - Dristor, Bucuresti

Suna Email
Ansamblul rezidențial Dristor Park este în construcție în cartierul bucureștean Dristor. Complexul va cuprinde 3 faze, în urma cărora vor fi realizate 250 de apartamente de 2 și 3 camere.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Ansamblul rezidențial Dristor Park este în construcție în cartierul bucureștean Dristor. Complexul va cuprinde 3 faze, în urma cărora vor fi realizate 250 de apartamente de 2 și 3 camere, complet decomandate și cu bucătăriile închise.

Ansamblul rezidențial din cartierul Dristor, este amplasat pe strada Marius Emanoil Buteica, la doar 100 metri de Hipermarketul Kaufland Dristor şi la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina de supermarketul Auchan Vitan şi hipermarketul Cora Sun Plaza. De asemenea, complexul rezidențial se regăsește în proximitatea parcului IOR şi a centrul comercial Bucureşti Mall.

Complexul se află în acelaşi timp amplasat la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de instituţii de învăţământ preşcolar, şcolar şi liceal, cum ar fi: Grădiniţele de stat nr. 155 şi 239, Şcolile Gimnaziale de stat nr. 80 şi 84, Şcoala Gimnazială de stat Mihai Botez, Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti (privat), Grădiniţă, Şcoala Primară şi After School Just4Kids.

Locatarii din ansamblul rezidențial din Dristor vor beneficia de locuri de parcare supraterane și subterane pentru fiecare apartament din ansamblu, de spații verzi în incinta complexului, iar blocurile vor fi dotate cu interfoane și lifturi hidraulice de ultimă generație.

Faza 1 a proiectului a fost demarată în Aprilie 2016 și va oferi un total de 108 unități locative, dintre care 20 de apartamente de 3 camere si 88 de apartamente de 2 camere, și asigurând un numar de 130 de locuri de parcare simple, dintre care 64 la demisol si 66 la exterior. Finalizarea fazei 1 a proiectului Dristor Park este prevăzută pentru luna Septembrie 2017.

Faza 2 a proiectului a fost demarată în Noiembrie 2016 și va oferi un total de 70 unități locative, dintre care 29 de apartamente de 3 camere si 41 de apartamente de 2 camere, și asigurând un număr de 101 de locuri de parcare simple, dintre care 45 la demisol și 56 la exterior. Finalizarea fazei 2 a proiectului Dristor Park este prevăzută pentru luna Mai 2018.

Faza 3 a proiectului a fost demarată în luna Februarie 2017 și va oferi un total de 40 unități locative, dintre care 21 de apartamente de 2 camere si 19 de apartamente de 3 camere, și asigurând un număr de 50 de locuri de parcare simple, dintre care 26 la demisol și 24 la exterior. Finalizarea fazei 3 a proiectului Dristor Park este prevăzută pentru luna Septembrie 2018.

Locuri de parcare: 

Loc parcare exterior - 7000 EURO

Loc parcare demisol - 10000 EURO

Modalităţi de plată:

Preţurile variază funcţie de avansul achitat la antecontract, după cum urmează:

– pentru avans 5% din valoarea apartamentului la antecontract

– pentru avans 25% din valoarea apartamentului la antecontract

– pentru plata integrală a valorii apartamentului la antecontract

Modalitatea de rezervare a apartamentului dorit:

- 1.000 EURO pentru rezervarea apartamentului dorit;

- diferenţa până la 5%, 25% sau 100% din valoarea apartamentului, cu antecontract notarial, în termen de 10-15 zile de la semnarea contractului de rezervare;

- diferenţa din valoarea apartamentului la semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

Se acceptă orice formă de credit bancar (credit ipotecar, credit ”Prima Casă”) sau plata ”cash”


Dezvoltatorii Dristor Park au o experienţă pe piaţa imobiliară acumulată încă de la începutul anilor 2000, cu peste 1.000 de apartamente în mai mult de 40 de apartamente executate doar în ultimii 7 ani, având ca proiectant de structura exclusiv firma Prohil Design SRL.

Prohil Rezidenţial este numele sub care operează departamentul de vânzări imobiliare al societăţii Prohil Design SRL, proiectantul general al ansamblului Dristor Park.

Prohil Rezidenţial are o experienţă de peste 3 ani pe piaţă vânzărilor imobiliare, acţionând din anul 2008 pe piaţa serviciilor de proiectare.

Locație: Strada Marius Emanoil Buteică, Sector 3, București

Facilitati ansamblu rezidential:
  • Parcare
  • Spatii verzi
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Auchan Vitan

Cora Sun Plaza

București Mall

Parcul IOR

Grădinițele de stat Nr. 155 și 239

Școlile gimnaziale de stat Nr. 80 și 84

Școala Gimnazială de Stat Mihai Botez

Liceul Internațional de Informatică București

Grădiniță, Școală Primară și After School Just4Kids

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Imobilele ce vor compune ansamblul rezidențial Dristor Park vor fi realizate pe fundaţii de tip radier general de 80-90 cm grosime, pe straturi de pietriş compactat cu grosimi de până la 3 metri.

Structura de rezistenţă este proiectată în sistem structural dual, cu pereţi, stâlpi şi planşee cu plăci şi grinzi realizate integral din monolit.

Compartimentările exterioare, dar şi cele interioare se vor realiza integral din cărămidă de tip Porotherm (Wienerberger), având pereţi cu grosimea de 25 cm la exterior şi la interior între apartamente, respectiv de 15 cm grosime în interiorul apartamentelor.

Izolaţia exterioară se va realiza din polistiren expandat de 10 cm grosime, protejat cu masă de şpaclu şi vopsea structurată.

Tâmplăria PVC cu geam tip termopan de culoare maro

Balcoane închise cu tâmplărie PVC inclus în preţul afişat

Instalaţii termice, electrice şi sanitare de provenienţă Romstal

Obiecte sanitare din gama Cersanit

Centrală proprie de apartament de 24 kW şi calorifere din oţel

Pardoseli părţi comune placate cu gresie porţelanată

Finisaje la cheie (gresie, faianţă, parchet, uşi interioare), clientul având posibilitatea de a alege din gama pusă la dispoziţie de către dezvoltator sau să îşi aducă propriile modele de finisaje.

Dristor Park - Dristor, Bucuresti

Dristor Park Ansamblul rezidențial Dristor Park este în construcție în cartierul bucureștean Dristor. Complexul va cuprinde 3 faze, în urma cărora vor fi realizate 250 de apartamente de 2 și 3 camere.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI