TIOR

Park Residences 5 - Baneasa, Bucuresti

Park Residences 5
Suna Email
Ansamblul rezidențial Park Residences 5 se află în Nordul Bucureștiului, în zona Băneasa, în apropiere de Lacul Grivița. În total sunt finalizate 160 de apartamente noi.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Ansamblul rezidențial Park Residences 5 se află în Nordul Bucureștiului, în zona Băneasa, în apropiere de Lacul Grivița. 

Locaţia oferă o oază de linişte, pe malul Lacului Băneasa, în mijlocul naturii, dar şi o multitudine de facilităţi ce contribuie la întregirea confortului unei vieţi moderne.

Sunt 160 de apartamente în complex, disponibile fiind cu 1, 2, 3 și 4 camere, împărțite în 4 corpuri de clădire, ficare având câte 2 scări.

Întregul complex este proiectat în ideea de confort şi eleganţă. De aceea,  ne-am gândit pentru viitorii proprietari la o viaţă relaxantă alături de cei dragi şi folosirea ingenioasă a timpului prin disponibilitatea serviciilor oferite - pentru cel ce va locui în acest imobil, va fi întotdeauna timp, la finalul zilei, pentru reconfortare în piscină, saună şi în sala de fitness cu aerisire naturală şi dotată cu aparate moderne.

Complexul este finalizat, peste 80% din apartamente fiind deja vândute și peste 50% fiind locuite. Comisionul pentru cumpărător este 0%.

Locație: Strada Nuferilor, Nr. 40-48, Sector 1, București

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit Prima Casa
  • Credit ipotecar
Facilitati ansamblu rezidential:
  • Paza 24/24
  • Piscina
  • Sala de fitness
  • Spa
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Grădinițe

Școli

Universitatea Bioterra

Selgros Băneasa

Complex comercial Băneasa

Săli fitness

Spații comerciale

Spa Piscine

Creșe

Casa Presei Libere

Petrom City

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

- Structura de rezistenţă  asigurată de un sistem mixt de cadre şi diafragme din beton armat cu planşee din beton armat.

- Pereţi exteriori din cărămidă Porotherm cu o grosime de 30 cm; placare cu sistem termoizolant de faţadă, compus din polistiren expandat 10 cm grosime, cărămidă aparentă şi tencuială decorativă marca Caparol.

- Balustradele sunt realizate din confecţie metalică vopsită electrostatic.

- Tâmplărie exterioară din profile pentacamerale de PVC armat cu oţel zincat, cu geam tip termopan, clar, cu proiecţie low-E, import Germania, mărcile Veka şi Roto.

- Placajele ceramice din bucătărie şi băi sunt din import, Delta Design sau similar.

- Obiecte sanitare din gama Roca şi baterii din gama Grohe.

- Pardoseală finisată cu parchet triplustratificat, import Germania, marca Holver.

- Uşile interioare sunt de tip celular, finisate cu furnir mahon sau la alegere, pline şi cu feronerie inox satinat. Uşile sunt de import Italia, producator Pinum.

- Aparate electrice pentru realizarea reţelelor din apartamente şi spaţiile comune şi aparate de microcomutatie (prize, întrerupatoare, comutatoare, doze, tablou electric, siguranţe automate) import Italia, marca Quattro Elettrico.

- Încălzirea se realizează cu centrală de apartament, producator Buderus iar contorizarea utilităţilor (apă rece, electricitate, gaz naturale) este departajată pe fiecare apartament şi pe spaţiul comun.

- Imobil echipat cu ascensor electric de persoane, marca Schindler, capacitate 6 persoane, care face legătura între demisolul clădirii şi etajele curente.

- Imobilul racordat integral la reţelele edilitare existente în zonă: alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, telefon, cablu TV.

HARTA - Strada Nuferilor, Nr. 40-48, Sector 1, București
Locuinte de vanzare in ansamblul rezidential Park Residences 5:
Park Residences 5

Proprietate vanduta

Vanzare garsoniera Zona: Baneasa, Bucuresti Garsoniera Suprafata utila: 39 mp
Park Residences 5

Proprietate vanduta

Vanzare apartament 2 camere Zona: Baneasa, Bucuresti Apartament 2 camere Suprafata utila: 53 mp
Park Residences 5

Proprietate vanduta

Vanzare apartament 3 camere Zona: Baneasa, Bucuresti Apartament 3 camere Suprafata utila: 88 mp
Park Residences 5

Proprietate vanduta

Vanzare apartament 4 camere Zona: Baneasa, Bucuresti Apartament 4 camere Suprafata utila: 145 mp
Detalii dezvoltator imobiliar DeSilva

Dezvoltatorul imobiliar De Silva are o experiență de aproape 20 de ani în domeniul imobiliar. În portofoliul acestuia se află numeroase proprietăți rezidențiale.

Citeste mai mult despre DeSilva

Park Residences 5 - Baneasa, Bucuresti

Park Residences 5 Ansamblul rezidențial Park Residences 5 se află în Nordul Bucureștiului, în zona Băneasa, în apropiere de Lacul Grivița. În total sunt finalizate 160 de apartamente noi.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI