TIOR
 

Baneasa Luxury Homes - Baneasa, Bucuresti

Baneasa Luxury Homes
Suna Email
Ansamblul imobiliar Băneasa Luxury Homes se află în proximitatea Lacului Băneasa și cuprinde 32 de apartamente de 2, 3 sau 4 camere având suprafeţe generoase. Cu o locație ideală, pe malul lacului Băneasa, asigură liniştea şi comfortul, departe de ritmul alert şi zgomotos al orașului.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Ansamblul imobiliar Băneasa Luxury Homes se află în proximitatea Lacului Băneasa și cuprinde 32 de apartamente de 2, 3 sau 4 camere având suprafeţe generoase. Cu o locaţie ideală, pe malul lacului Băneasa, asigură liniştea şi comfortul, departe de ritmul alert şi zgomotos al oraşului.

Ansamblul Băneasa Luxury Homes dispune de suprafeţe generoase şi compartimentări moderne, fiind adaptat stilului de viaţă modern. Locaţia ansamblului este una dintre cele mai exclusiviste ale zonei, proiectul fiind amplasat la 120 m distanţă de malul Lacului Băneasa, în acelaşi timp fiind aproape şi de nodul rutier de la Pasajul Băneasa, fapt ce conferă accesul facil la numeroase mijloacele de transport, dar şi accesul către arterele principale ale oraşului. Zona este atractivă atât din punct de vedere al destinaţiei rezidenţiale, cât şi a celei investiţionale. Linie arhitecturală, spaţiu, natură, linişte, toate se îmbină la Băneasa Luxury Homes astfel încât să se conformeze standardelor dumneavoastră de viaţă.

Ansamblul este structurat pe 2 corpuri de construcţie, S+P+4E şi S+P+3E, compus din apartamente de 2, 3 şi 4 camere, compartimentate pe principiul eficienţei şi utilităţii.

Proiectul are în plan predarea spre folosinţă a primelor apartamente la finalul anului 2017.

Locație: Baneasa, Sector 1, București

Facilitati ansamblu rezidential:
  • Parcare
  • Paza 24/24
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Parcul Herăstrău
Lacul Băneasa
Hotel Class
Clinica Regina Maria
Sediul Antena 1
Restaurant Voievodal
Restaurant Laguna Blu
Avantaje:

Locuri de parcare
Acces securizat
Locuri de joacă pentru copii
Supermarket
Proximitate transport 

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Cele 32 de apartamente împărţite în 2 blocuri sunt dotate cu instalaţii, materiale, finisaje de cea mai bună calitate, la care adăugăm atenţia acordată celor mai mici detalii, spaţii compartimentate astfel încât să îţi asigure comfortul şi eleganţa de care are nevoie locuinţa dumneavoastră. Ansamblul beneficiază de parcare subterană şi pază.

Baneasa Luxury Homes - Baneasa, Bucuresti

Baneasa Luxury Homes Ansamblul imobiliar Băneasa Luxury Homes se află în proximitatea Lacului Băneasa și cuprinde 32 de apartamente de 2, 3 sau 4 camere având suprafeţe generoase. Cu o locație ideală, pe malul lacului Băneasa, asigură liniştea şi comfortul, departe de ritmul alert şi zgomotos al orașului.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI