TIOR

ANSAMBLURI REZIDENTIALE Bucuresti, Baneasa

Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro gasesti oferte de locuinte noi in ansambluri rezidentiale din Bucuresti, Baneasa. Fie ca doresti sa cumperi o casa sau un apartament nou, portalul DezvoltatorImobiliar.ro iti pune la dispozitie toate tipurile de locuinte din ansambluri rezidentiale din Bucuresti, Baneasa, la preturi variate, care sa se incadreze in bugetul tau. Vezi mai jos intreaga lista de ansambluri rezidentiale din Bucuresti, Baneasa.

6 ansambluri rezidentiale din Bucuresti prezente pe site-ul: www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Filtreaza dupa:
vanzare
inchiriere
Ansambluri cu apartamente
Ansambluri cu case
Jandarmeriei Residence

Bucuresti, Baneasa

de la 93.096 €
Jandarmeriei Residence este un nou ansamblu rezidențial dezvoltat în sectorul 1 din București. Complexul dispune de garsoniere și apartamente de 2 sau 3 camere.
Locuinte: Apartamente noi
Forest View Apartments

Bucuresti, Baneasa

de la 47.969 €
Proiectul Amitria, Forestview Apartments, va cuprinde 106 apartamente, în suprafață totală de 8.653 mp, ce vor fi construite conform celor mai înalte standarde europene.
Locuinte: Apartamente noi
Atlas Park Condominium

Bucuresti, Baneasa

de la 91.000 €
Atlas Park Condominium este un ansamblu rezidențial exclusivist format din 42 de apartamente spațioase și luminoase special realizate pentru stilul tău de viață. Complexul este situat în zona de nord a orașului București.
Locuinte: Apartamente noi
Valletta Residence

Bucuresti, Baneasa

de la 82.000 €
Valletta Residence este un ansamblu rezidențial din Băneasa, aflat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești. Ansamblul rezidențial este format din 6 blocuri moderne, cu 182 de apartamente (de 2, 3 și 4 camere).
Locuinte: Apartamente noi
Sisesti 42

Bucuresti, Baneasa

de la 62.000 €
Ansamblul rezidențial Sisești 42 se află în zona Băneasa, pe șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești. Apartamentele îndeplinesc toate cerințele locuinței ideale pentru orice familie.
Locuinte: Apartamente noi
FeliCity Residence

Bucuresti, Baneasa

de la 65.600 €
Ansamblul rezidențial FeliCity Residence oferă apartamente de 2, 3 și 4 camere, la prețuri excelente și cu dotări și finisaje de calitate.
Locuinte: Apartamente noi

Nota clientilor pentru ansamblurile rezidentiale: 0 / 5 ( 0 voturi)

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI