TIOR

Baba Novac Residence - Baba Novac, Bucuresti

Suna Email
Noul ansamblu Baba Novac Residence este situat pe Strada Eufrosina Popescu, în apropiere de Rondul Baba Novac. Este format din șase blocuri de apartamente ce oferă 363 de locuințe cu doua, trei și patru camere și garsoniere.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Noul ansamblu Baba Novac Residence este situat pe Strada Eufrosina Popescu, în apropiere de Rondul Baba Novac. Este format din șase blocuri de apartamente ce oferă 363 de locuințe cu doua, trei și patru camere și garsoniere.

Prima faza a proiectului Baba Novac Residence cuprinde doua cladiri, una tip TURN si una tip LAMA, insumand 121 de apartamente, 15 garsoniere, 70 de apartamente cu doua camere, 32 de apartamente cu 3 camere si 4 apartamente cu patru camere urmand a fi livrata in toamna anului 2018. Urmatoarele faze vor incepe in paralel si vor fi livrate in vara anului 2019. La 400m distanta se afla statia de metrou Dristor si in imediata apropiere Parcul IOR din cartierul Baba Novac.

Ansamblul ofera oportunitati foarte bune atat pentru locuit cat si pentru investitie. Localizarea face ca accesul catre centru sa fie foarte usor, atat cu masina cat si cu metroul sau mijloacele de transport in comun de suprafata.

Baba Novac Residence ofera si locuri de parcare, atat subterane cat si supraterane.

Locație: Strada Eufrosina Popescu, sector 3, București

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit Prima Casa
  • Credit ipotecar
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Baba Novac Residence beneficiaza de o locație ideală, zonă deservită de o rețea de transport în comun optimă care se conecteaza foarte bine cu celelate părți ale Bucurestiului. În proximitate găsim multiple puncte de interes, grădinițe, școli, licee, centre comerciale, farmacii, cât și zone verzi  Parcul IOR , cel mai mare parc din Bucuresti.

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Infrastructura va fi comună pentru cele 6 imobile din punct de vedere funcțional însă din punct de vedere structural va fi împărţită în 9 corpuri prin intermediul unor rosturi. Infrastructura este alcătuită din structura subsolului și a sistemului de fundare.

Funcțiunea principală este de parcaj, anumite spații urmând să aibă diverse alte funcțiuni (spații tehnice instalaţii, adăpost ALA, bazin retenţie apă pluvială).

Sistemul structural este conceput astfel incat sa respecte normele si normativele in vigoare si sa satisfaca cerintele arhitectural - functionale. Aceasta este o structura de beton armat mixta, in cadre la care se adauga pereti structurali dispusi rectangular pe cele doua directii principale. Planseele sunt realizate cu placi de beton monolit armate pe doua directii si grinzi. In aceasta alcatuire planseele pot juca rolul de diafragme orizontale rigide si rezistente, pentru incarcari in planul lor, in masura sa asigure actiunea solidara a elemetelor structurii verticale la actiuni orizontale.

Din punct de vedere constructiv, structura de rezistenta a blocurilor tip “Turn” se va realiza cu pereti din beton armat, cuplati sau nu, dezvoltati pe cele doua directii principale, respectand tema de arhitectura. Structura prezinta un nucleu central in zona casei scarii. Grosimea peretilor este de 30cm; sectiunile in plan ale peretilor sunt de tip lamellar sau cu talp. Pe pereti rezeama grinzile de beton armat dispuse atat longitudinal cat si transversal, grinzile ce leaga peretii nucleului central din zona casei scarii vor avea 30x100cm, restul grinzilor vor avea 30x55cm sau 30x30cm dupa caz. Planseul de nivel curent va avea grosimea de 18cm.

Blocurile de tip “Lama” vor avea pereti din beton armat (cuplati sau nu), repartizati pe fiecare directie, conform partiului de arhitectura; peretii de pe directia longitudinala sunt localizati in zona centrala si a casei scarii, iar pe directia transversala peretii sunt dispusi in zona de capat. Pe peretii din beton armat sau pe stalpi rezeama grinzi din beton armat, dimensionate dupa caz: 40x55cm (grinzile transversale din zona centrala), 15x30cm, 20x35cm, 30x45cm (grinzile de langa lifturi), 30x55cm (restul grinzilor). Planseul de nivel va avea grosimea de 18cm. Grosimea placilor in zona balcoanelor va avea grosimea de 22 cm.

Peste adapostul ALA planseul va avea grosime de 40cm.

HARTA - strada Eufrosina Popescu, sector 3, București
Locuinte de vanzare in ansamblul rezidential Baba Novac Residence:
Baba Novac Residence

54.000 € + TVA

Vanzare garsoniera Zona: Baba Novac, Bucuresti Garsoniera Suprafata utila: 35 mp
Baba Novac Residence

77.500 € + TVA

Vanzare apartament 2 camere Zona: Baba Novac, Bucuresti Apartament 2 camere Suprafata utila: 60 mp
Baba Novac Residence

79.000 € + TVA

Vanzare apartament 2 camere Zona: Baba Novac, Bucuresti Apartament 2 camere Suprafata utila: 63 mp
Baba Novac Residence

79.999 € + TVA

Vanzare apartament 2 camere Zona: Baba Novac, Bucuresti Apartament 2 camere Suprafata utila: 64 mp
Baba Novac Residence

81.500 € + TVA

Vanzare apartament 2 camere Zona: Baba Novac, Bucuresti Apartament 2 camere Suprafata utila: 62 mp
Baba Novac Residence

83.000 € + TVA

Vanzare apartament 2 camere Zona: Baba Novac, Bucuresti Apartament 2 camere Suprafata utila: 62 mp
Baba Novac Residence

109.895 € + TVA

Vanzare apartament 3 camere Zona: Baba Novac, Bucuresti Apartament 3 camere Suprafata utila: 83 mp
Baba Novac Residence

109.999 € + TVA

Vanzare apartament 3 camere Zona: Baba Novac, Bucuresti Apartament 3 camere Suprafata utila: 80 mp
Contact Baba Novac Residence
Detalii dezvoltator imobiliar Baba Novac Residence

Noul ansamblu Baba Novac Residence este situat pe Strada Eufrosina Popescu, in apropiere de Rondul Baba Novac. Este format din sase blocuri de apartamente ce ofera 363 de locuinte cu doua, trei si patru camere si garsoniere.

 

Citeste mai mult despre Baba Novac Residence

Baba Novac Residence - Baba Novac, Bucuresti

Baba Novac Residence Noul ansamblu Baba Novac Residence este situat pe Strada Eufrosina Popescu, în apropiere de Rondul Baba Novac. Este format din șase blocuri de apartamente ce oferă 363 de locuințe cu doua, trei și patru camere și garsoniere.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI