TIOR
 

City Point - Aviatiei, Bucuresti

City Point
Suna Email
Ansamblul rezidențial City Point este unul dintre cele mai cosmopolite ansambluri rezidențiale din zona de Nord a Bucureștiului, în cartierul Aviației.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Ansamblul rezidențial City Point este unul dintre cele mai cosmopolite ansambluri rezidențiale din zona de Nord a Bucureștiului, în cartierul Aviației. Ansamblul rezidențial este înconjurat de spații verzi extinse, iar în vecinătatea lui sunt multe puncte de interes din zona de Nord a orașului.

O locuință în proximitatea zonei de muncă (Metrou Aurel Vlaicu) îți poate îmbunătăți atât maniera în care iți administrezi timpul, cât și viața socială sau calitatea vieții de zi cu zi.

City Point, te poate apropia nu doar de locul de muncă, ci de un trai modern și activ, pe care ți l-ai dorit mereu și pe care îl meriți din plin. Prima fază a proiectului cuprinde 4 clădiri, denumite G, H, I, J, totalizând 213 apartamente în diferite faze de construcție: Blocul G – finalizat 2014, complet vândut și locuit Blocul H – finalizat 2015, complet vândut și locuit Blocul I – finalizat 2016, complet vândut și locuit Blocul J – termen de finalizare Iunie 2017, vândut în proporție de 90%.

Locație: Strada Avionului, Nr. 52-70, Sector 1, București

Facilitati ansamblu rezidential:
  • Loc de joaca
  • Parc
  • Parcare
  • Parcari subterane
  • Parcari supraterane
  • Paza 24/24
  • Spatii verzi
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

- Mall Promenada

- Mega Image

- Lidl

- Acces facil mijoloce de transport autobuze

- Metrou Aurel Vlaicu

- Sălii de fitness

- cafenele, restaurante

- centre de întreținere corporală, centre medicale

- școli, grădinițe, liceu

- parc de disctacții, parcul Herăstrău

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Fiecare apartament a fost realizat astfel încât să ofere tot confortul și toate avantajele viitorilor proprietari pentru a putea simții cu adevărat intelesul termenului de "acasă". Fiecare apartament se preda complet finisat: Ușă de acces metalica și uși interior Pinum; Tamplarie PVC - cu geam termopan low-e 5 camere KBE - Germania; Pardoseala antiderapantă portelanata pe terase, parchet Egger, Gresie&Faianta Spania, Obiecte sanitare moderne - Cersanit, Baterii Kludi - Germania, cerntrala proprie de apartament & aer conditionat Viesmann, încălzire în pardoseală și utilități contorizate.

City Point - Aviatiei, Bucuresti

City Point Ansamblul rezidențial City Point este unul dintre cele mai cosmopolite ansambluri rezidențiale din zona de Nord a Bucureștiului, în cartierul Aviației.
CONCURS TIOR
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI
COD UNIC: ELV27Z0YNC02