TIOR

Safety Village ~ Homes & Nature - Brasov, Brasov

Suna Email
Ansamblul rezidenţial Safety Village - Homes & Nature este compus din 65 de vile, dispuse in 13 randuri de câte 5 case, care se disting prin arhitectură modernă.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Safety Village - Homes & Nature este soluţia pentru aceia dintre voi care iși doresc o locuinţă ce îmbină confortul unei case spaţioase cu gradină proprie, siguranţa și liniștea oferite de un ansamblu rezidenţial, la doar 10 minute distanţă de centrul Brașovului într-o zonă înconjurată de munţi, ce oferă un cadru natural cu totul deosebit.

Ansamblul rezidenţial Safety Village - Homes & Nature este compus din 65 de vile, dispuse in 13 randuri de câte 5 case, care se disting prin arhitectură modernă cu spaţii vitrate mari, ce asigură o bună iluminare naturală. Proiectul beneficiază de toate utilităţile (gaz, apă, curent) și străzi private asfaltate.

Fiecare casă dispune de o pivință de 11 mp, loc de parcare special amenajat și încălzire în pardoseală.

Mijloc de transport: Autobuz Brașov-Târlungeni.

Modalitate de plată: Antecontract - 15%; Placa Parter - 15%; Acoperis - 40%; Finisaje - 30%

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit Prima Casa
  • Credit ipotecar
Facilitati ansamblu rezidential:
  • Parcare
  • Spatii verzi
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Apropierea faţă de Braşov ( Proximitatea unor importante centre comerciale: MAll Coresi, Metro, Carrefour etc.; Acces rapid la căi şi mijloace de transport 

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

beton si caramida, inclusiv zidărie interioară, Detalii Tehnice: Închiderile exterioare sunt realizate din cărămidă Porotherm de 25 cm cu izolaţie de polistiren expandat de 10 cmFinisajele exterioare sunt realizate din tencuială decorativă 1,5 mm de culoare alb/griAcoperişul – Bilka este tip şarpantă pe structură de lemn şi este tratat ignifug, anticarii şi antimucegai conform normelor în vigoare, iar învelitoarea este din tablă zincata de 6mm culoare gri închis. Tâmplăria exterioară este Salamander din profil PVC, având culoare maro, cu 5 camere de rupere a punţii termice, fapt ce contribuie la o bună izolare termică şi fonică. Uşa exterioara metalică. Tâmplăria interioară va fi alcătuită din uşi pline, fără geam. Compartimentările interioare vor fi realizate din cărămidă Porotherm de 11,5 mm cu protecţie împotriva penetrării apei.

Detalii Tehnice: Închiderile exterioare sunt realizate din cărămidă Porotherm de 25 cm cu izolaţie de polistiren expandat de 10 cmFinisajele exterioare sunt realizate din tencuială decorativă 1,5 mm de culoare alb/griAcoperişul – Bilka este tip şarpantă pe structură de lemn şi este tratat ignifug, anticarii şi antimucegai conform normelor în vigoare, iar învelitoarea este din tablă zincata de 6mm culoare gri închis. Tâmplăria exterioară este Salamander din profil PVC, având culoare maro, cu 5 camere de rupere a punţii termice, fapt ce contribuie la o bună izolare termică şi fonică. Uşa exterioara metalică. Tâmplăria interioară va fi alcătuită din uşi pline, fără geam. Compartimentările interioare vor fi realizate din cărămidă Porotherm de 11,5 mm cu protecţie împotriva penetrării apei.c

HARTA - str. Salcamilor, cartier Izvor, Tarlungeni, BRASOV 507220
Locuinte de vanzare in ansamblul rezidential Safety Village ~ Homes & Nature:
Safety Village ~ Homes & Nature

65.500 € (TVA inclus)

Vanzare casa 3 camere Zona: Brasov, Brasov Casa 3 camere Suprafata utila: 99 mp
Safety Village ~ Homes & Nature

67.000 € (TVA inclus)

Vanzare casa 4 camere Zona: Brasov, Brasov Casa 4 camere Suprafata utila: 101 mp
Contact Safety Village ~ Homes & Nature
Detalii dezvoltator imobiliar Safety Construct

Dezvoltatorul Safety Construct este un dezvoltator imobiliar cu o experienta de 10 ani pe piata din Romania. In acest moment avem 3 proiecte in derulare: Safety Village ~ Homes and Nature, Safety Residence si Safety Residence 2. 

Dezvoltatorul Safety Construct este un dezvoltator imobiliar cu o experienta de 10 ani pe piata din Romania. In acest moment avem 3 proiecte in derulare: Safety Village ~ Homes and Nature, Safety Residence si Safety Residence 2. 

Citeste mai mult despre Safety Construct

Safety Village ~ Homes & Nature - Brasov, Brasov

Safety Village ~ Homes & Nature Ansamblul rezidenţial Safety Village - Homes & Nature este compus din 65 de vile, dispuse in 13 randuri de câte 5 case, care se disting prin arhitectură modernă.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI