TIOR

Coresi Avantgarden - Brasov, Brasov

Suna Email
Complexul rezidențial Coresi Avantgarden este localizat în orașul Brașov, cartierul Tractorul.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Complexul rezidențial Coresi Avantgarden este localizat în orașul Brașov, cartierul Tractorul, cu acces din strada Zaharia Stancu, vis-a-vis de centrul comercial Coresi Shopping Resort. Suprafața unde clădirile prind viață este de 46 ha.
Aici se vor înălța în mai multe etape 47 imobile cu diferite regimuri de înălțime, respectiv cu 5 și 8 etaje. Coresi Avantgarden este un proiect inovator, atât din punct de vedere architectural, cât și al conceptului menit să transforme ansamblul într-un spațiu de locuit plin de viață.
Prima fază a proiectului va prinde contur printr-un lot de 570 apartamente distribuite în 5 blocuri, respectiv 13 corpuri de clădire. Lucrările de construcție pentru primele apartamente au început deja în primăvara anului 2016. Pentru a urmări evoluția proiectului vă invităm să ne cunoașteți.

Ca mijloace de transfport, potențialii clienți au în apropiere troleibuzele 7, 8 și 30, dar și autobuzele de pe liniile 2 și 9.

Locație: str. Zaharia Stancu, Brașov

 

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit Prima Casa
  • Credit ipotecar
Facilitati ansamblu rezidential:
  • Cafenea
  • Gradinita
  • Sala de fitness
  • Scoala
  • Spa
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Complexul rezidențial Coresi Avantgarden este localizat în orașul Brașov, cartierul Tractorul, cu acces din strada Zaharia Stancu, vis-a-vis de centrul comercial Coresi Shopping Resort unde găsiți cafenele, magazine, hypermarket, sală fitness și SPA.

Mai mult, găsiți locuri de joacă pentru copii, parcul Tractorul și Patinoarul Olimpic, grădiniță, școli, spitale, clinici private, piață, Gara Brașov, Stație RAT chiar în fața complexului.

 

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Beton, elemente prefabricate cu suprabetonare, cărămidă.

Detalii dezvoltator imobiliar Immo Lodgia SRL

Proiectul Coresi Avantgarden a luat ființă în urma parteneriatului creat între Immochan România – companie de succes în sfera comercială și Avantgarden Invest din Brașov – dezvoltator cu tradiție în piața imobiliară.

Citeste mai mult despre Immo Lodgia SRL

Coresi Avantgarden - Brasov, Brasov

Coresi Avantgarden Complexul rezidențial Coresi Avantgarden este localizat în orașul Brașov, cartierul Tractorul.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI