TIOR

ANL Brasov - Brasov, Brasov

ANL Brasov
Suna Email
Ansamblul rezidențial ANL Brașov va avea 1 bloc de apartamente cu 2 scări și regim de înălţime 2S+P+8E+M. Imobilul găzduiește 76 de locuințe.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Ansamblul rezidențial ANL Brașov, construit la Intersecţia Strada Bulevardul Gării - Strada Hărmanului, în Braşov, cuprinde 1 bloc de apartamente cu 2 scări și regim de înălţime 2S+P+8E+M. Imobilul găzduiește 76 de locuințe, din care 27 garsoniere, 40 de apartamente de 2 camere și 9 apartamente de 3 camere. Suprafața totală a terenului este de 1.410 mp.

Complexul rezidențial ANL Brașov va avea 2 niveluri la subsol şi 2 scări cu acces separat şi circulaţii verticale şi orizontale separate, adăpost antiaerian la subsol, centrale termice de apartament şi câte 2 lifturi pentru fiecare scară, care coboară până la primul nivel de subsol. Toate locuinţele vor fi decomandate.

Terenul aferent locuinţelor din ansamblul rezidențial ANL Brașov va fi dat în folosinţă beneficiarilor pe toată durata existenţei construcţiei, contra unei taxe de utilizare anuale sau a unei redevenţe (în cazul concesiunii terenurilor) al cărei cuantum va fi stabilit de Primăria Municipiului Braşov.

Bănci finanţatoare:

- BRD Groupe Societe Generale

- Piraeus Bank

- Raiffeisen Banca Pentru Locuinţe

- CEC Bank

Ansamblul rezidențial este în proiect. Acesta va fi finalizat în termen de 18 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Locație: Intersecţia Strada Bulevardul Gării - Strada Hărmanului, Braşov

Broșură prezentare ansamblu rezidențial ANL Brașov.

Cum funcționează procesul de achiziție a locuințelor ANL?

ANL derulează la nivel național patru programe principale:

- Programul Locuințe prin credit ipotecar

- Programul Locuințe pentru tineri, destinate închirierii

- Renașterea satului românesc

- Locuințe sociale pentru comunitățile de romi

Programul de construcții locuințe prin credit ipotecar este, cronologic, primul program al agenției. Agenția a fost prima instituție care a oferit credite ipotecare și principalul promotor al pieței ipotecare din România.

Din 2001, în paralel cu programul de credit ipotecar, ANL implementează și dezvoltă un program special de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii.

Programul Renașterea satului românesc se adresează personalului didactic, medicilor, asistenților medicali și polițiștilor care își desfășoară activitatea în mediul rural.

Programul-pilot „Locuințe sociale pentru comunitățile de romi” se derulează de MDRAP prin intermediul ANL, conform HG nr. 1237/2008.

La aceste programe cu caracter permanent se adaugă și programe cu caracter temporar, de ajutorare a persoanelor afectate de inundații. Prin intermediul agenției s-au reconstruit case distruse sau grav avariate și s-au achiziționat materiale de construcție care au fost distribuite persoanelor sinistrate.

Prin toate aceste programe, Agenția Națională pentru Locuințe a încercat și încearcă să satisfacă nevoile locative ale cetățenilor români.

Programul Locuințe prin credit ipotecar se adresează tuturor persoanelor cu cetățenie română, care au împlinit vârsta de 18 ani și care doresc să cumpere o locuința construită prin ANL.

Pentru a putea cumpăra o locuință construită prin acest program, aveți nevoie de finanțare, reprezentată de un avans (depus de solicitant) și de un credit ipotecar (contractat de la băncile partenere).

Locuințele construite prin acest program pot fi apartamente sau case individuale, construite pe terenuri puse la dispoziția ANL de către consiliile locale pe durata execuției lucrărilor. De asemenea, consiliile locale asigură utilitățile pentru cartierele cu locuințe construite prin Programul Credit ipotecar.

Proprietarii locuințelor au posibilitatea de a cumpăra sau prelua în concesiune terenul de la autoritățile locale.

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit ipotecar
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Spații comerciale

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Sistemul constructiv:  arhitectura  clădirii va respecta caracterul arhitectural general al zonei şi caracteristicile tipului de funcţiune propus - locuirea, înscriindu-se în scara definită de clădirile existente.

Se va menţine un raport de plin - gol caracteristic funcţiunii, cu aport adecvat de lumină naturală în toate camerele de locuit, fără pereţi cortina.

Structura  clădirii este duală, compusă din cadre şi diafragme din beton armat.

Planşeele  sunt din beton armat turnat monolit. Sarpanta în două ape va fi executată din beton armat, termoizolată, iar învelitoarea este din membrana hidroizolantă de culoare albă.

Fundaţia  clădirii este de tip radier general, pe care sprijină diafragmele şi stâlpii ce compun subsolul 2 şi 1.

Închiderile  exterioare vor fi realizate din pereţi de BCA de 25 cm cu termoizolaţie din polistiren expandat de 10 cm.  Compartimentările interioare vor fi din BCA de 15 cm şi pereţi uşori de gips-carton pe structură metalică.

Tâmplăria  exterioară va fi din PVC, cu finisaj de culoare albă, cu rupere de punte termică şi geam termoizolant. 

Finisaje interioare:

Pardoselile vor fi din gresie 30x30cm (baie, bucătărie, casa scării balcoane), parchet laminat (birou, living, loc de luat masa, hol, dormitoare).

Pereţii vor fi finisaţi cu vopsea lavabilă de culoare albă, iar în băi şi bucătării se va monta faianţă până la înălţimea prevazută în proiect.

Tavanele vor fi finisate cu vopsea lavabilă albă.

Finisaje exterioare: 

Vopsitorie de exterior albă şi gri.

Tâmplăria exterioară va fi din PVC cu finisaj culoare albă şi geam termoizolant.

Utilităţi / Instalaţii: Clădirea va fi racordată la reţelele din zonă.

Alimentare cu apă: Imobilul se va conecta la reţeaua locală de distribuţie a apei.

Canalizare: Imobilul se va conecta la reţeaua locală de colectare a apelor uzate.

HARTA - Intersecţia Strada Bulevardul Gării - Strada Hărmanului, Braşov
Locuinte de vanzare in ansamblul rezidential ANL Brasov:
ANL Brasov

28.009 € (TVA inclus)

Vanzare garsoniera Zona: Brasov, Brasov Garsoniera Suprafata utila: 43 mp
ANL Brasov

38.169 € (TVA inclus)

Vanzare apartament 2 camere Zona: Brasov, Brasov Apartament 2 camere Suprafata utila: 61 mp
ANL Brasov

55.488 € (TVA inclus)

Vanzare apartament 3 camere Zona: Brasov, Brasov Apartament 3 camere Suprafata utila: 76 mp
Contact ANL Brasov
Detalii dezvoltator imobiliar Agentia Nationala pentru Locuinte

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) este instituție de interes public, de coordonare  a unor surse de finanţare în domeniul construcţiei de locuinţe, care funcţionează sub  autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice.

Citeste mai mult despre Agentia Nationala pentru Locuinte

ANL Brasov - Brasov, Brasov

ANL Brasov Ansamblul rezidențial ANL Brașov va avea 1 bloc de apartamente cu 2 scări și regim de înălţime 2S+P+8E+M. Imobilul găzduiește 76 de locuințe.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI