TIOR

Prima Premium Residence - Oradea, Bihor

Suna Email
Proiectul se adresează celor care doresc o locuinţa modernă la standarde europene de calitate cât şi investitorilor dat fiind caracterul turistic al oraşului şi accesibilitatea locaţiei . Prima Premium Residence este un ansamblu rezidențial din Oradea, format dintr-un bloc cu regim de înălțime D + P + 10 E.
Descriere si locatie ansamblu rezidential:

Proiectul Prima Premium Residence se adresează celor care doresc o locuinţa modernă la standarde europene de calitate cât şi investitorilor dat fiind caracterul turistic al oraşului şi accesibilitatea locaţiei .

Complexul este un ansamblu rezidențial din Oradea, format dintr-un bloc cu regim de înălțime D + P + 10 E. Acesta dispune de apartamente premium la etajele 1-10 și de spații comerciale la parter. 

Locatarii au acces la parcări, atat la demisol, cât și în curtea proprie.

Ansamblul rezidențial Premium Residence se adresează celor care doresc o locuinţă modernă la standarde europene de calitate, cât şi investitorilor, dat fiind caracterul turistic al oraşului şi accesibilitatea locaţiei.

Balcoanele apartamentelor sunt foarte generoase, de până la 20 mp, cu lăţimi cuprinse între 1,30-2,10 m, finisate cu gresie porţelanată şi protejate perimetral cu o balustradă metalică. Apartamentele tip penthouse dispun de terase cu suprafeţe cuprinse între 17-90 mp.

Spațiile exterioare blocului, căile de acces, trotuarele, drumurile, aleile şi parcajele sunt finisate integral, pavate sau betonate după caz, dispun de loc de joacă pentru copii şi de un parc pentru relaxare cu alei şi spaţii verzi.

Parcarea în incintă se realizează în spaţii închise la demisol şi parcaje exterioare, acces auto controlat cu bariere automate. Accesul în incintă şi către locurile de parcare este monitorizat cu sistem video IP.

Imobilul este dotat cu sisteme de securitate la incendiu, compuse din hidranţi exteriori, interiori (D+P), iluminat de siguranţă pentru evacuare, instalaţii de detecţie la spaţiile comerciale şi instalaţie de paratrăsnet tip PREVECTRON.

Locație: Strada Sucevei, Nr.11, Oradea

Modalitati de plata:
  • Credit imobiliar
  • Credit Prima Casa
  • Rate la Dezvoltator
  • Credit ipotecar
Facilitati ansamblu rezidential:
  • Clinica dentara
  • Parc
  • Paza 24/24
  • Spatii comerciale
Facilitati in vecinatatea ansamblului rezidential:

Piață

Bănci

Centru comercial

Parc

Stație autobuz și tramvai

Școală

Grădiniță

Restaurante

Spălătorie auto

Magazine

Sistem constructiv ansamblu rezidential:

Sistem constructiv:

- în cadre de beton armat, fundație radier general, infrastructură hidroizolată cu membrană Sika

- pereţii exteriori sunt executaţi din blocuri ceramice Wienerberger Porotherm Profi de 30 cm, montate cu adeziv, fără punţi termice şi termoizolaţie de 10 cm grosime

- pereţii perimetrali dintre apartamente sunt executaţi din blocuri ceramice Wienerberger porotherm

- pereţii interiori ai apartamentelor sunt realizați din blocuri BCA de minim 15 cm grosime

- pereţii şi tavanele din interiorul apartamentelor sunt finisate cu tencuială şi glet marca Knauf şi zugrăviţi cu vopsea lavabilă albă, iar pereţii din baie şi zona de gătit din bucătărie pregătiţi pentru placajul cu faianţă

- pardoseala are 40 cm grosime şi se compune din placă de beton armat, izolaţie termică şi fonică din polistiren expandat de 5 cm, șapă flotantă de 5cm grosime şi un strat liber pentru finisaj de 2 cm

- la etajul 1 stratul de izolaţie este de 15 cm grosime, asigurând confortul fonic şi termic necesar faţă de spaţiul comercial

- anvelopa clădirii este realizată cu termoizolaţii la acoperişuri şi terase cu polistiren EPS-200 de 25cm grosime, hidroizolații cu membrane Sika, faţadele cu termosistem BAUMIT cu polistiren de 10 cm grosime, ignifugat şi vată bazaltică incombustibilă, conform normelor europene, şi faţadă ventilată cu vată bazaltică la zona comercială.

Dotări, finisaje și utilități:

- tâmplarie PVC cu 7 camere izolatoare, culoare antracit exterior și alb la interior, marca SALAMANDER Streamline; pentru o izolare fonică și termică eficientă, tâmplăria conține geamuri tripan (geam termoizolant format din 3 foi de sticlă +LowE + 2Argon)

- apartamentele sunt dotate cu un sistem de siguranţă, conectat la senzori de efracţie, incendiu, gaz şi inundaţie, amplasate în bucătării şi băi; astfel, sistemul opreşte alimentarea cu apă a apartamentului (în caz de inundaţie) sau cu gaz (în caz de scurgeri de gaz) și avertizează proprietarul de producerea acestor evenimente (prin transmiterea de informaţii de pe telefonul fix pe telefonul mobil

- centrale termice proprii, Immergas, 24 kW

- spaţiile comune sunt prevăzute cu instalaţii electrice contorizate separat, coridoarele şi holurile sunt iluminate cu corpuri LED, acţionate cu senzori de mişcare pentru reducerea consumului de energie electric

- acces-control cu instalaţie de videointerfon şi card de proximitate

- holul de acces este finisat cu pardoseli din granit, pereţi decorativi, iluminat ambiental, dotat cu cutii poştale elegante, iar pardoselile coridoarelor sunt finisate cu gresie porţelanată şi dotate cu uşi de acces din aluminiu cu sticlă securizată

- coridoarele sunt finisate cu pardoseli din gresie porţelanată şi pereţi zugrăviţi cu vopsele lavabile culoare alb

- apartamentele sunt contorizate individual și dispun de contoare de energie electrică, apă și gaz, montate în spațiile comune

HARTA - Strada Sucevei, Nr.11, Oradea
Locuinte de vanzare in ansamblul rezidential Prima Premium Residence:
Prima Premium Residence

42.745 € (TVA inclus)

Vanzare apartament 2 camere Zona: Oradea, Bihor Apartament 2 camere Suprafata utila: 48 mp
Prima Premium Residence

48.864 € (TVA inclus)

Vanzare apartament 2 camere Zona: Oradea, Bihor Apartament 2 camere Suprafata utila: 53 mp
Prima Premium Residence

48.887 € (TVA inclus)

Vanzare apartament 2 camere Zona: Oradea, Bihor Apartament 2 camere Suprafata utila: 61 mp
Prima Premium Residence

59.405 € (TVA inclus)

Vanzare apartament 3 camere Zona: Oradea, Bihor Apartament 3 camere Suprafata utila: 69 mp
Prima Premium Residence

59.820 € (TVA inclus)

Vanzare apartament 3 camere Zona: Oradea, Bihor Apartament 3 camere Suprafata utila: 71 mp
Prima Premium Residence

61.680 € (TVA inclus)

Vanzare apartament 3 camere Zona: Oradea, Bihor Apartament 3 camere Suprafata utila: 78 mp
Prima Premium Residence

67.312 € (TVA inclus)

Vanzare apartament 3 camere Zona: Oradea, Bihor Apartament 3 camere Suprafata utila: 84 mp
Contact Prima Premium Residence
Detalii dezvoltator imobiliar Prima Residence Oradea

Prima Residence este un dezvoltator imobiliar care și-a început activitatea în anul 2005. Prima Residence se axează în principal pe construcți rezidențiale.

Citeste mai mult despre Prima Residence Oradea

Prima Premium Residence - Oradea, Bihor

Prima Premium Residence Proiectul se adresează celor care doresc o locuinţa modernă la standarde europene de calitate cât şi investitorilor dat fiind caracterul turistic al oraşului şi accesibilitatea locaţiei . Prima Premium Residence este un ansamblu rezidențial din Oradea, format dintr-un bloc cu regim de înălțime D + P + 10 E.
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI