ANSAMBLURI REZIDENTIALE VANDUTE

Pe aceasta pagina gasesti toate ofertele de apartamente si case noi din ansamblurile rezidentiale din Romania, promovate si vandute pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

In functie de fiecare zona in parte, din Bucuresti-Ilfov sau din alte judete din tara, poti verifica lista de case si apartamente, din ansamblurile rezidentiale vandute din Romania, care au fost prezente pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

114 ansambluri rezidentiale vandute pe site-ul: www.dezvoltatorimobiliar.ro.

 

19th Residence

Bucuresti, Grozavesti

Ansamblul rezidențial 19th Residence se află în apropiere de centrul Bucureștiului, pe Șoseaua Orhideelor, în cartierul Grozăvești. Complexul va fi finalizat la sfârșitul lunii octombrie 2014.

 
Preturi de la 58.000 EUR Vezi Detalii

20th Residence

Bucuresti, Crangasi

Ansamblul rezidențial 20th Residence se află în zona de Nord-Vest a Bucureștiului, în apropiere de stațiile de metrou Crângași și Petrache Poenaru (zona Politehnica-Regie).

 
Preturi de la 49.000 EUR Vezi Detalii

Allegra Residence Berceni 3

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Allegra Residence Berceni 3 este un proiect rezidențial din zona de Sud a Bucureștiului, din apropiere de cartierul Berceni. Complexul va fi format din 6 blocuri de locuințe.

 
Preturi de la 28.000 EUR Vezi Detalii

Alpha Residence

Bucuresti, Berceni

Alpha Residence este un ansamblu rezidențial aflat în Sectorul 4 al Bucureștiului, în zona Bulevardului Metalurgiei, în apropiere de stația de metrou Apărătorii Patriei.

 
Preturi de la 31.500 EUR Vezi Detalii

Ama Residence

Bucuresti, Militari

Ansamblul rezidențial Ama Residence este situat în București, Sectorul 6, cartierul Militari, în apropiere de piața Gorjului (la 300 metri).

 
Preturi de la 27.000 EUR Vezi Detalii

American Village

Bucuresti, Pipera

Ansamblul rezidențial American Village se află în Nordul Bucureștiului, în zona Pipera. Complexul rezidențial va fi dezvoltat în mai multe etape.

 
Preturi de la 160.050 EUR Vezi Detalii

Amfiteatru Residence

Bucuresti, Tineretului

Ansamblul rezidențial Amfiteatru Residence este situat în zona Parcului Tineretului. În total, în complexul rezidențial din Tineretului sunt disponibile 140 de apartamente noi.

 
Preturi de la 46.000 EUR Vezi Detalii

Ansamblul rezidențial Curtea Domnească, din localitatea Domnești, județul Ilfov, cuprinde peste 100 de case noi.

 
Preturi de la 101.900 EUR Vezi Detalii

Ansamblul rezidențial Gura Siriului 51 se construiește în zona de est a Bucureștiului, în cartierul Titan. Complexul va oferi la vânzare garsoniere și apartamente de 2 camere decomandate.

 
Preturi de la 27.500 EUR Vezi Detalii

Antracit Residence III

Bucuresti, Tineretului

Blocul de apartamente noi Antracit Residence III se află în zona Tineretului, din București, foarte aproape de Parcul Tineretului și de stația de metrou Constantin Brâncoveanu.

 
Preturi de la 59.900 EUR Vezi Detalii

Antracit Residence IV Timpuri Noi

Bucuresti, Timpuri Noi

Antracit Residence IV este un proiect rezidențial care se construiește în zona Timpuri Noi, din București, aproape de Parcul Tineretului. Proiectul va fi alcătuit din apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere.

 
Preturi de la 83.900 EUR Vezi Detalii

Apollo Residence Berceni 2

Bucuresti, Berceni

În complexul rezidențial Apollo Residence 2, din cartierul bucureștean Berceni, se vor construi 9 blocuri de apartamente, ce vor cuprinde 200 de locuințe noi.

 
Preturi de la 33.000 EUR Vezi Detalii

Arena Residence

Bucuresti, Berceni

Arena Residence este un ansamblu rezidențial aflat în Sectorul 4 al Bucureștiului, în cartierul Berceni, zona Metalurgiei. Complexul ofera 32 locuințe.

 
Preturi de la 26.200 EUR Vezi Detalii

Aria Residences

Ilfov, Corbeanca

Ansamblul rezidențial Aria Residences, din Corbeanca, județul Ilfov, cuprinde 24 de case noi, locuite, iar în toamna acestui an se vor mai finaliza alte 16 locuințe.

 
Preturi de la 110.000 EUR Vezi Detalii

Arthome Brasov

Brasov, Brasov

Ansamblul rezidențial Arthome Brașov este format din 10 case individuale, cu regim de înălțime P + E. Complexul rezidențial se află în Brașov, Bulevardul Griviței, ieșirea spre Târgu Mureș.

 
Preturi de la 84.900 EUR Vezi Detalii

Astrelor Residence 5

Ilfov, Popesti Leordeni

Ansamblul rezidențial Astrelor Residence 5 se află în Popești-Leordeni, Ilfov, aproape de stația de metrou Dimitrie Leonida. Complexul este format din 2 blocuri de 100 apartamente noi.

 
Preturi de la 27.900 EUR Vezi Detalii

Baneasa 1

Ilfov, Voluntari

Ansamblul rezidențial Băneasa 1 este situat într-o zonă verde, pe Strada Alexandru cel Bun, Nr.22 A, în Voluntari, Ilfov. Complexul este format din 36 de apartamente noi.

 
Preturi de la 76.400 EUR Vezi Detalii

Bavaria Park

Ilfov, Balotesti

Ansamblul rezidențial de case noi Bavaria Park este situat în localitatea Balotești, pe Șoseaua Pipera-Tunari, județul Ilfov. Casele sunt construite pe un singur nivel.

 
Preturi de la 65.000 EUR Vezi Detalii

Berceni 2

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Berceni 2, din Sectorul 4 al Bucureștiului, este situat în cartierul Berceni și oferă apartamente noi, cu un excelent raport calitate-preț.

 
Preturi de la 39.000 EUR Vezi Detalii

Berceni 5 Residence

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Berceni 5 Residence se află în zona de Sud a Bucureștiului, în apropiere de stația de metrou Dimitrie Leonida și de Șoseaua Berceni. Proiectul va oferi 210 locuințe noi.

 
Preturi de la 26.900 EUR Vezi Detalii

Berceni Residence II

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Berceni Residence II se construiește în zona de Sud a Bucureștiului, în cartierul Apărătorii Patriei, la mica distanță de stația de metrou cu același nume.

 
Preturi de la 28.500 EUR Vezi Detalii

Bloc Vitan Auchan

Bucuresti, Dristor

Proiectul rezidențial Bloc Vitan Auchan se află în București, în cartierul Dristor, foarte aproape de sensul giratoriu delimitat de străzile Râmnicu Vâlcea cu Râmnicu Sărat.

 
Preturi de la 63.000 EUR Vezi Detalii

Blocul Imparatul Traian

Bucuresti, Tineretului

Blocul Împăratul Traian este situat în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu (în apropiere de Tineretului) și cuprinde 7 apartamente noi de 2 camere și o garsonieră.

 
Preturi de la 39.000 EUR Vezi Detalii

Bolintin Villas

Giurgiu, Bolintin Vale

Ansamblul rezidențial Bolintin Villas este format din case cu 4 camere, cu regim de înălțime P+1 E. Complexul se află în zona Bolintin Vale din județul Giurgiu.

 
Preturi de la 74.900 EUR Vezi Detalii

Brown Residence 5

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Brown Residence 5 este un proiect rezidențial dezvoltat în zona de sud a Bucureștiului, la doar câteva minute distanță de linia de metrou Dimitrie Leonida.

 
Preturi de la 27.000 EUR Vezi Detalii

Brown Residence Amurgului

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Brown Residence Amurgului se construiește pe strada Amurgului, în apropiere de stația de metrou Dimitrie Leonida, la granița dintre Sectorul 4 al Capitalei și Popești Leordeni.

 
Preturi de la 26.500 EUR Vezi Detalii

Brown Residence Metalurgiei 2

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Brown Residence Metalurgiei 2 se construiește în marele proiect Metalurgiei Park Residence, dezvoltat pe Bulevardul Metalurgiei, la intersecția cu Drumul Binelui.

 
Preturi de la 27.900 EUR Vezi Detalii

Cactusului Residence

Bucuresti, Prelungirea Ghencea

Ansamblul rezidențial Cactusului Residence se află în zona Prelungirea Ghencea, din Sectorul 6 al Bucureștiului. Ansamblul este format din 6 case de 4 camere, cu suprafețe utile de 100 mp.

 
Preturi de la 69.000 EUR Vezi Detalii

Cartierul Tamisa

Ilfov, 1 Decembrie

Cartierul Tamisa face parte din proiectul rezidențial Green City, din partea de sud a orașului București (comuna 1 Decembrie, județul Ilfov). Cartierul Tamisa a devenit proprietatea unui investitor din Belgia.

 
Preturi de la 75.000 EUR Vezi Detalii

Case Bavaria

Ilfov, Balotesti

Case Bavaria este un proiect rezidențial de vile în Balotești, județul Ilfov. Locuințele aflate la vânzare au 4 camere.

 
Preturi de la 74.900 EUR Vezi Detalii

Confort Urban Residence Rahova este unul dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale din București. Complexul rezidențial se află în cartierul Rahova.

 
Preturi de la 16.900 EUR Vezi Detalii

Corvaris Residence 12

Bucuresti, Berceni

Ansamblul Corvaris Residence 12 este un proiect rezidențial care se construiește în Sectorul 4 al Bucureștiului, pe Șoseaua Olteniței, lângă centre comerciale și magazine importante din zona Berceni.

 
Preturi de la 21.600 EUR Vezi Detalii

Cremenita Residence

Bucuresti, Doamna Ghica

Ansamblul rezidențial Cremenița Residence se află în construcție, urmând a fi finalizat în iulie 2017. Acest ansamblu este compus din două clădiri, însumând 58 de unități.

 
Preturi de la 36.000 EUR Vezi Detalii

Crown Residence 3

Ilfov, Bragadiru

Ansamblul rezidențial Crown Residence se află în Bragadiru, Ilfov. Proiectul cuprinde 4 blocuri de apartamente, cu regim de înălţime Parter + 5 etaje, cu un total de 192 locuințe.

 
Preturi de la 25.500 EUR Vezi Detalii

Delea Veche Rezidential

Bucuresti, Iancului

Ansamblul Delea Veche Rezidențial îți oferă garsoniere, apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere, situate într-un imobil nou, de 6 etaje, în apropiere de Piața Iancului și Piața Muncii.

 
Preturi de la 43.000 EUR Vezi Detalii

Deluxe Apartments Timpuri Noi

Bucuresti, Timpuri Noi

Ansamblul rezidențial Deluxe Apartments Timpuri Noi se află în zona semi-centrală a Bucureștiului, în apropiere de stația de metrou Timpuri Noi.

 
Preturi de la 107.000 EUR Vezi Detalii

Dimri West Towers

Bucuresti, Ghencea

Ansamblul rezidențial Dimri West Towers se află pe bulevardul Prelungirea Ghencea, în zona Ghencea, în sectorul 6 bucureștean.

 
Preturi de la 46.772 EUR Vezi Detalii

Downtown Unirii Apartments

Bucuresti, Unirii

Ansamblul rezidențial Downtown Unirii Apartments se află în Centrul Bucureștiului, la mica distanță de Piața Unirii, de Piața Alba Iulia și de Centrul Vechi. Proiectul cuprinde 76 de apartamente.

 
Preturi de la 68.000 EUR Vezi Detalii

Dream Town Residence

Ilfov, Popesti Leordeni

Ansamblul rezidențial Dream Town Residence se află în zona de Sud a Bucureștiului, în Popești Leordeni, Ilfov și cuprinde 12 blocuri de apartamente.

 
Preturi de la 33.500 EUR Vezi Detalii

Duplex Domnesti

Ilfov, Domnesti

Duplex Domnești este un proiect rezidențial din comuna Domnești, județul Ilfov, pe strada Caragea Vodă, Nr. 54, la 7 km de centura București.

 
Preturi de la 59.900 EUR Vezi Detalii

Edenia Titan

Bucuresti, Titan

Complexul rezidențial Edenia Titan este format din 3 blocuri noi de apartamente moderne, fiecare de 11 etaje. Ansamblul rezidențial se află în cartierul Titan.

 
Preturi de la 42.857 EUR Vezi Detalii

Family Residence Metalurgiei

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Family Residence Metalurgiei se construiește în zona de Sud a Bucureștiului, aproape de intersecția dintre Bulevardul Metalurgiei și Drumul Binelui, în cartierul Berceni, Sectorul 4.

 
Preturi de la 16.500 EUR Vezi Detalii

Floreasca 1

Bucuresti, Floreasca

Ansamblul rezidențial Floreasca 1 se află în zona extrem de apreciată și liniștită în Nordul Bucureștiului, pe strada Gheorghe Țițeica, lângă Lacul Floreasca, în apropiere de Mall-ul Promenada.

 
Preturi de la 206.100 EUR Vezi Detalii

Galaxy Residence Berceni 2

Bucuresti, Berceni

Complexul rezidențial Galaxy Residence Berceni 2 se află în Sudul Bucureștiului, în cartierul Berceni. În ansamblu sunt disponibile pentru vânzare garsoniere, apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere.

 
Preturi de la 23.500 EUR Vezi Detalii

Gama Classic Residence

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Gama Classic Residence este un complex rezidențial care se construiește în zona de Sud a Bucureștiului, pe Șoseaua Olteniței, la granița cu Sectorul 4 al Bucureștiului.

 
Preturi de la 27.500 EUR Vezi Detalii

Gama Residence 3

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Gama Residence 3 se află în apropiere de cartierul Berceni, la mică distanță de Piața Sudului. Complexul rezidențial are 400 de apartamente noi de vânzare.

 
Preturi de la 28.000 EUR Vezi Detalii

Gardena Residence

Bucuresti, Rahova

Ansamblul rezidențial Gardena Residence este construit în zona Rahova-Măgurele. Ansamblul va avea în componență 55 de locuințe (studiouri, apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere.

 
Preturi de la 26.700 EUR Vezi Detalii

Golden Valley Residence este un ansamblu rezidențial aflat în sud-vestul orașului Sibiu, în zona Ştrand – Tilisca, pe strada Islazului. Acesta cuprinde 18 apartamente de 2, 3 şi 4 camere.

 
Preturi de la 47.900 EUR Vezi Detalii

Gran Via Park

Bucuresti, Militari

Ansamblul rezidențial Gran Via Park este format din 11 blocuri de apartamente, aflate în apropiere de Plaza România Mall, în cartierul Militari, din București.

 
Preturi de la 40.500 EUR Vezi Detalii

Grozavesti Residence

Bucuresti, Grozavesti

Ansamblul rezidențial Grozăvești Residence se află pe Splaiul Independenței, la intrarea în Parcul Politehnicii, la doar 5 minute de metrou.

 
Preturi de la 58.900 EUR Vezi Detalii

Grynvest Residence

Brasov, Brasov

Ansamblul rezidențial Grynvest Residence se află în cartierul Tractorul, din Brașov, pe strada Aluminiului, Nr. 8. Complexul este format din 3 blocuri de apartamente.

 
Preturi de la 31.950 EUR Vezi Detalii

Happy Home Residence Berceni 3

Bucuresti, Berceni

Happy Home Residence Berceni 3 este unul dintre cele mai noi ansambluri rezidențiale din apropiere de Berceni, în proximitatea stației de metrou Dimitrie Leonida.

 
Preturi de la 18.000 EUR Vezi Detalii

High Residence

Bucuresti, Herastrau

Ansamblul rezidențial High Residence este situat în zona Herăstrău – Șoseaua Nordului și este un proiect imobiliar avangardist, care se distinge prin deosebită atenție acordată detaliilor ce definesc un ansamblu rezidențial exclusivist.

 
Preturi de la 235.000 EUR Vezi Detalii

Ilioara Apartments

Bucuresti, Nicolae Grigorescu

Ansamblul rezidențial Ilioara Apartments se află în zona Dristor-Nicolae Grigorescu, Sectorul 3, București.

 
Preturi de la 44.500 EUR Vezi Detalii

Ilioara Villa Apartments

Bucuresti, Titan

Ansamblul rezidențial Ilioara Villa Apartments se află în apropiere de stația de metrou Nicolae Grigorescu, în cartierul bucureștean Titan.

 
Preturi de la 59.000 EUR Vezi Detalii

Imola Residence

Ilfov, Popesti Leordeni

Ansamblul Imola Residence se află în zona de sud a capitalei, pe strada Speranței din Popești Leordeni. Complexul oferă locuințe tip duplex la cel mai bun raport preț - calitate.

 
Preturi de la 95.000 EUR Vezi Detalii

In Town Residence Pacii

Bucuresti, Militari

Ansamblul rezidențial In Town Residence Păcii este cel mai recent proiect imobiliar construit de către dezvoltatorul In Town Residence în cartierul Militari.

 
Preturi de la 34.500 EUR Vezi Detalii

ISG Residence II - Parcul Carol

Bucuresti, Parcul Carol

Ansamblul rezidențial ISG Residence II - Parcul Carol se află în apropiere de Parcul Carol, în Sectorul 5 al Bucureștiului (zona Filaret). Complexul rezidențial ISG Residence 2 este alcătuit din 4 blocuri de locuințe.

 
Preturi de la 45.313 EUR Vezi Detalii

Ansamblul rezidențial Ivonco Residential Pantelimon este construit în orașul Pantelimon, județul Ilfov, la 3 kilometri distanță de stația de metrou Pantelimon.

 
Preturi de la 32.000 EUR Vezi Detalii

Kristal Residence Berceni

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Kristal Residence Berceni este unul dintre cele mai noi complexuri rezidențiale din Zona de Sud a Bucureștiului, care se construiește la granița dintre cartierul Berceni și Popești.

 
Preturi de la 19.500 EUR Vezi Detalii

Liziera Brasov

Brasov, Brasov

Ansamblul rezidențial Liziera Brașov se află în cartierul Triaj, ieșirea spre Sfântu Gheorghe.

 
Preturi de la 50.900 EUR Vezi Detalii

Loft Residence

Bucuresti, Timpuri Noi

Ansamblul rezidențial Loft Residence se află în apropiere de centrul Bucureștiului, în zona Timpuri Noi. Complexul este format dintr-un imobil cu regim de înălțime P + 2 + M.

 
Preturi de la 115.000 EUR Vezi Detalii

Maia Banat

Arges, Pitesti

Ansamblul Maia Banat pune la dospoziție blocuri intr-o zonă ferită de traficul urban.

 
Preturi de la 33.000 EUR Vezi Detalii

MetroCity Academiei

Bucuresti, Cotroceni

Ansamblul rezidențial MetroCity Academiei este un proiect nou, care se construiește pe Șoseaua Progresului, în apropierea Academiei Militare, din București.

 
Preturi de la 60.000 EUR Vezi Detalii

Metropolis Residence

Bucuresti, Ion Mihalache

Complexul rezidențial Metropolis, din București (intersecția Bulevardul 1 Mai cu Calea Griviței), este alcătuit din 3 blocuri de apartamente noi: garsoniere și apartamente de 2 și 3 camere.

 
Preturi de la 41.600 EUR Vezi Detalii

Mihai Bravu Metrou

Bucuresti, Vitan

Ansamblul rezidențial Mihai Bravu Metrou se află în cartierul Vitan, la intersecţia bulevardelor Mihai Bravu şi Splaiul Unirii și la mai puțin de un minut de stația de mtrou Mihai Bravu.

 
Preturi de la 80.000 EUR Vezi Detalii

Mihai Bravu Residence III

Bucuresti, Vitan

Ansamblul rezidențial Mihai Bravu Residence III se construiește în Vitan, la mică distanță de stația de metrou Mihai Bravu. Complexul va găzdui 90 de locuințe noi, de 2 camere, 3 camere și duplexuri de 4 și 6 camere.

 
Preturi de la 53.000 EUR Vezi Detalii

Mihai Bravu Residence IV

Bucuresti, Vitan

Ansamblul rezidențial Mihai Bravu Residence IV, din cartierul bucureștean Vitan-Olimpia, va găzdui 12 apartamente, din care 8 de 2 camere și 4 de 3 camere.

 
Preturi de la 63.000 EUR Vezi Detalii

Mihai Bravu Residence V

Bucuresti, Vitan

Ansamblul rezidențial Mihai Bravu Residence V se află în zona Vitan - Olimpia, din sectorul 3 al Bucureștiului. Proiectul cuprinde 15 apartamente de 2 camere și 2 apartamente de 3 camere.

 
Preturi de la 77.500 EUR Vezi Detalii

Mihai Bravu Residence VI

Bucuresti, Vitan

Ansamblul rezidențial Mihai Bravu Residence VI se află în zona Vitan - Olimpia, din sectorul 3 al Bucureștiului. Proiectul cuprinde 14 apartamente de 2 camere.

 
Preturi de la 67.000 EUR Vezi Detalii

Militari Belsugului Residence

Bucuresti, Militari

Ansamblul rezidențial Militari Belșugului Residence este în construcție în cartierul Militari, din București. Complexul va găzdui garsoniere, apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere.

 
Preturi de la 30.000 EUR Vezi Detalii

Moinesti Residence

Bucuresti, Drumul Taberei

Ansamblul rezidențial Moinești Residence este în construcție, la granița dintre cartierele Drumul Taberei și Militari, în apropiere de stația de metrou Gorjului și de viitoarea stație de metrou Valea Ialomiței.

 
Preturi de la 43.500 EUR Vezi Detalii

Moon Residence 2

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Moon Residence 2 se construiește pe strada Amurgului, în zona de Sud a Bucureștiului, în apropiere de cartierul Berceni. Complexul va fi alcătuit din 2 blocuri de 4 etaje.

 
Preturi de la 26.500 EUR Vezi Detalii

Motilor Residence

Bucuresti, Vitan

Ansamblul Moților Residence se află pe strada Moților, nr. 11 din sectorul 3 bucureștean, în zona Vitan. Acest ansamblu se află aproape de metrou.

 
Preturi de la 69.000 EUR Vezi Detalii

My Home Residence Berceni

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial My Home Residence Berceni se află între Șoseaua Olteniței și Șoseaua Berceni, într-o zonă rezidențială. Complexul va oferi 64 de locuințe.

 
Preturi de la 21.000 EUR Vezi Detalii

Ansamblul rezidențial NearCenter Residence - Țepeș Vodă se află în apropiere de centrul Bucureștiului, în vecinătatea stațiilor de metrou Piața Iancului și Piața Muncii.

 
Preturi de la 76.000 EUR Vezi Detalii

NewTown Residence

Bucuresti, Dristor

Acasă este acolo unde iți este inima! Vino, să îți alegi căminul în NewTown Residence!

 
Preturi de la 86.000 EUR Vezi Detalii

Ansamblul rezidențial Nicolae Grigorescu Residence este un proiect imobiliar în construcție, în cartierul bucureștean Titan, la 500 de metri de stația de metrou Nicolae Grigorescu.

 
Preturi de la 60.000 EUR Vezi Detalii

Omnix City

Ilfov, Voluntari

Ansamblul rezidențial Omnix City este situat în județul Ilfov, orașul Voluntari, lângă Pădurea David. Acesta este format din 200 de apartamente noi.

 
Preturi de la 44.320 EUR Vezi Detalii

Paga Rezidential

Ilfov, Bragadiru

Ansamblul Paga Residential se află în Bragadiru, pe strada Safirului, la intersecția cu strada Cristalului. Aceasta este la 15 minute distanță de Piața Unirii.

 
Preturi de la 24.000 EUR Vezi Detalii

Parfumului Residence

Bucuresti, Prelungirea Ghencea

Ansamblul Parfumului Residence se află la 5 minute de viitoarea stație de metrou Raul Doamnei.

 
Preturi de la 81.600 EUR Vezi Detalii

Park Residences 5

Bucuresti, Baneasa

Ansamblul rezidențial Park Residences 5 se află în Nordul Bucureștiului, în zona Băneasa, în apropiere de Lacul Grivița. În total sunt finalizate 160 de apartamente noi.

 
Preturi de la 55.000 EUR Vezi Detalii

Perla Residence 2

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Perla Residence 2 este un proiect imobiliar aflat în zona de Sud a Bucureștiului, în apropiere de stația de metrou Dimitrie Leonida.

 
Preturi de la 28.500 EUR Vezi Detalii

Pipera Residence

Ilfov, Pipera

Ansamblul rezidențial Pipera Residence se construiește pe Șoseaua Pipera-Tunari. Proiectul va fi finalizat pâna la sfârșitul anului 2015 și va cuprinde 20 de apartamente noi, de 2 și 3 camere.

 
Preturi de la 49.700 EUR Vezi Detalii

Pipera Rezidential III

Ilfov, Voluntari

Ansamblul rezidențial Pipera Rezidential III se află în apropiere de complexul comercial Jolie Ville, în zona de Nord a Bucureștiului, Pipera.

 
Preturi de la 120.000 EUR Vezi Detalii

Rin Grand Residence

Bucuresti, Vitan

Dezvoltatorul imobiliar Domus Stil îți oferă peste 400 de locuințe noi, construite în interiorul hotelului Rin Grand Residence, din zona Vitan.

 
Preturi de la 29.000 EUR Vezi Detalii

Rin Nord Residence

Ilfov, Otopeni

Ansamblul rezidențial Rin Nord Residence, din Otopeni, județul Ilfov, îți oferă 90 de locuințe noi, de la garsoniere la apartamente de 3 camere. Locatarii au acces la facilitățile unui hotel de 4 stele, chiar în incinta cartierului lor.

 
Preturi de la 24.600 EUR Vezi Detalii

Rose Garden

Bucuresti, Colentina

Ansamblul rezidențial Rose Garden, din Colentina este alcătuit din 11 blocuri, de peste 900 de apartamente noi (garsoniere, 2 camere, 3 camere, penthouse-uri).

 
Preturi de la 57.600 EUR Vezi Detalii

Safety Residence

Brasov, Brasov

Ansamblul rezidențial Safety Residence se află în cartierul Tractorul, din Brașov. Proiectul va cuprinde 12 blocuri de apartamente, care vor fi predate în întregime în luna iulie a anului 2018.

 
Preturi de la 27.900 EUR Vezi Detalii

Shine Residence 2

Bucuresti, Romana

Shine Residence 2 este un bloc de apartamente noi, premium, aflat în zona centrală a Bucureștiului, pe Strada Vasile Lascăr, în apropierea Bulevardului Dacia și a Pieței Romane.

 
Preturi de la 76.909 EUR Vezi Detalii

Silflor Residence

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Silflor Residence este amplasat în zona de Sud a Bucureștiului, în cartierul Berceni. Complexul cuprinde 3 faze de execuție și 214 locuințe noi.

 
Preturi de la 24.300 EUR Vezi Detalii

Smart City Residence

Ilfov, Bragadiru

Smart City Residence este un ansamblu rezidențial aflat în orașul Bragadiru, județul Ilfov, care oferă la vânzare apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere.

 
Preturi de la 49.900 EUR Vezi Detalii

South City Residence

Bucuresti, Ferentari

South City Residence este un complex rezidențial din zona de sud a Bucureștiului, din Sectorul 5 al Capitalei. Complexul găzduiește 129 de apartamente noi.

 
Preturi de la 25.900 EUR Vezi Detalii

SP Berceni

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial SP Berceni este un proiect deosebit amplasat pe Șoseaua Berceni, în sectorul 4 din București.

 
Preturi de la 38.000 EUR Vezi Detalii

SP Metalurgiei 3

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial SP Metalurgiei 3 este un proiect imobiliar din Sectorul 4 al Bucureștiului, cartierul Berceni. Complexul este format dintr-un bloc de locuințe cu regim de înălțime P + 8.

 
Preturi de la 30.000 EUR Vezi Detalii

SP Postalionului

Bucuresti, Metalurgiei

Ansamblul rezidențial SP Postalionului are acces rapid la întreaga infrastructură a Capitalei, din zona Metalurgiei. Complexul va fi finalizat în anul 2017.

 
Preturi de la 29.000 EUR Vezi Detalii

Space Residence

Bucuresti, Prelungirea Ghencea

Ansamblul rezidențial Space Residence se află în zona Prelungirea Ghencea, București Ansamblul rezidențial oferă case de vânzare, complet finisate.

 
Preturi de la 89.800 EUR Vezi Detalii

Style Residence 2

Bucuresti, Militari

Ansamblul rezidențial Style Residence 2 se află la vest de București, în comuna Chiajna, în apropiere de cartierul Militari. Complexul cuprinde 2 blocuri, cu 175 de apartamente.

 
Preturi de la 39.500 EUR Vezi Detalii

Sud Garden Residence

Bucuresti, Berceni

Complexul rezidențial Sud Garden Residence se desfășoară pe o suprafață de teren de 7.700 mp, în zona de Sud a Bucureștiului, în apropiere de cartierul Berceni. Ansamblul este format din 7 blocuri.

 
Preturi de la 19.500 EUR Vezi Detalii

Sun Residence Berceni

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Sun Residence Berceni se află în zona de sud a Bucureștiului, în cartierul Berceni. Complexul rezidențial oferă la vânzare garsoniere și apartamente de 2 camere.

 
Preturi de la 31.645 EUR Vezi Detalii

Timisoara 58 Apartments

Bucuresti, Drumul Taberei

Complexul rezidențial Timișoara 58 Apartments se află în cartierul Drumul Taberei, pe terenul fostei fabrici Frigocom. Primul bloc de locuințe va fi finalizat în aprilie.

 
Preturi de la 36.750 EUR Vezi Detalii

Titan Trapezului Residence

Bucuresti, Titan

Ansamblul rezidențial Trapezului Residence 2 se construiește în cartierul Titan, din București, în apropiere de stația de metrou 1 Decembrie 1918.

 
Preturi de la 19.000 EUR Vezi Detalii

Top Class Residence 4

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Top Class Residence 4 se află în zona de Sud a Bucureștiului, în cartierul Berceni. Aceasta este cea de-a patra fază de dezvoltare a unui proiect imobiliar mai vast.

 
Preturi de la 26.500 EUR Vezi Detalii

Ansamblul rezidențial Top House Residence Berceni Metalurgiei se alătură numeroaselor proiecte care se construiesc în Metalurgiei Parc Residence, primul parc rezidențial din România.

 
Preturi de la 23.900 EUR Vezi Detalii

Transparent Residence

Bucuresti, Militari

Ansamblul rezidențial Transparent Residence se află în cartierul Militari, din București. Complexul rezidențial dispune de 80 de apartamente și garsoniere, care se predau finisate la cheie.

 
Preturi de la 38.445 EUR Vezi Detalii

Ansamblul rezidențial Tunari Nord este format din case tip multiplex cu 3 dormitoare, 2 băi și living, cu suprafețe totale utile de 95 mp (121 mp construiți). Complexul se află în Tunari, județul Ilfov.

 
Preturi de la 79.400 EUR Vezi Detalii

Tunari Residence

Ilfov, Tunari

Ansamblul rezidențial Tunari Residence se află în Pipera-Tunari, foarte aproape de mijloacele de transport în comun, într-o zonă liniștită și verde.

 
Preturi de la 67.200 EUR Vezi Detalii

Uptown Residence

Bucuresti, Muncii

Ansamblul rezidențial Uptown Residence se află pe Strada Delea Veche, din București, în zona istorică a Călărașilor. Complexul dispune de 55 de locuințe noi.

 
Preturi de la 48.000 EUR Vezi Detalii

Vacaresti Delta View Residence

Bucuresti, Vacaresti

Ansamblul rezidențial Văcărești Delta View Residence este cel mai nou proiect din zona Văcărești-Piața Sudului. Complexul rezidențial este format dintr-un imobil cu 4 etaje și mansardă.

 
Preturi de la 35.000 EUR Vezi Detalii

Vegas Residence

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Vegas Residence este amplasat la granița dintre Sectorul 4 al Bucureștiului și Popești Leordeni, într-o zonă rezidențială în plină dezvoltare.

 
Preturi de la 27.500 EUR Vezi Detalii

Vista Rezidential Berceni

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Vista Rezidențial Berceni este unul dintre cele mai ambițioase proiecte rezidențiale din București. Acesta se construiește în zona Metalurgiei, din Berceni.

 
Preturi de la 23.000 EUR Vezi Detalii

Viva Residence 4

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Viva Residence 4 este un proiect rezidențial din sudul Bucureștiului, în apropiere de metrou Dimitrie Leonida. Aici se vor construi 300 de apartamente noi.

 
Preturi de la 19.500 EUR Vezi Detalii

Viva Residence 5

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Viva Residence 5 se construiește în sudul Bucureștiului, pe strada Oituz, la granița dintre cartierul Berceni din București și Popești Leordeni, aproape de metroul Dimitrie Leonida.

 
Preturi de la 21.900 EUR Vezi Detalii

Viva Residence Metalurgiei

Bucuresti, Berceni

Ansamblul rezidențial Viva Residence Metalurgiei este dezvoltat pe o suprafață de 40.000 mp, în cartierul Berceni, din București. Proiectul este format din 16 blocuri de apartamente.

 
Preturi de la 27.500 EUR Vezi Detalii
Aboneaza-te la newsletterul nostru
906.31 euro/mp util
-->